Microsoft Xbox Elite Wireless Controller, black

ÚJ TERMÉK
48199 Ft
43.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 5 db
Kézbesítés várható dátuma 3.20.
Termék kódja: 327760

Utolsó frissítés időpontja: 2019.3.19. 09:25
Microsoft

LEÍRÁS: Microsoft Xbox Elite Wireless Controller, black [HM3-00005]

327760 Az Xbox Elite vezetékmentes vezérlő profi játékosok által tervezett, lehetővé teszi képességei maximális kihasználását, és azok hozzáigazítását a játszási stílusához. A játék játszása a hozzáigazodó vezérlést felhasználásával csúcspontos és gyorsabb.

Fedezze fel a konfigurációt, amely lehetővé teszi a magasabb fokú pontosságot, gyorsaságot és különféle alakok és méretekhez való hozzáférést. Az Xbox Elite vezérlő tökéletesen igazodik kezéhez, és a játszási stílusához. Könnyebb vezérelhetőséget érhet el az első személy szemszögéből, harci játékok vagy egyéb típusú játékok esetében.

Az Xbox Elite fazettás I- választóval, négy karból álló készletet tartalmaz. Egyszerűen fel- és lecsatlakoztatható. Használhatja mindegyiket, vagy csak valamelyik kart, ahogy az Önnek megfelel.

A karok segítségével pusztítóbb mozdulatokra és hatékonyabb vezérlésre képes. Az alkalmazás* segítségével minden vezérlőkar számára a bemenetek széles skálája válik lehetővé.

A precíz ravaszzárak átváltásakor pontosabban célozhat, időt spórolva ezzel a ravasz meghúzásának szükségessége nélkül. Az átkapcsolással pedig ismét a ravasz mozgásának irányítása az Ön kezében van.Minden ravasz saját feloldózárral rendelkezik, amely független vezérlést tesz lehetővé.

Egy egyszerű alkalmazás* segítségével a vezérlést még jobban személyre szabhatja. Bármely bemenetet az ABXY gombhoz, a karokhoz, az hüvelykujjkarokhoz, bármely ravaszhoz hozzárendelheti.

Az alkalmazásban tetszés szerinti vezérlő profilt hozhat létre, mely által bármely játék számára beállítható. A vezérlőbe két profil is bejátszható, melyek azonnal átválthatók a beépített profil átváltó gombja segítségével. A lehetőségek száma gyakorlatilag korlátlan.
Csomag tartalma:
  • Microsoft Xbox Elite Wireless Controller, black
  • Tok.
  • 4 kar
  • 6 (hüvelykujj) karból álló készlet (normál, magas és kupolás)
  • 2 I-választó (fazettás és normál)
  • USB kábel
  • 2 AA elem
Microsoft Xbox Elite Wireless Controller, black
katalógusba hozzáadva: 2015.10.07.
Kapcsolódó termékek (1)

Vélemények: Microsoft Xbox Elite Wireless Controller, black

Nincs vélemény a termékről.