Microsoft Xbox Vezeték nélküli Vezérlő, carbon fekete - BAZÁR (használt termék , 12 hónap garancia)

Bruttó ár
18.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 419435
Microsoft

Microsoft Xbox Vezeték nélküli Vezérlő, carbon fekete - BAZÁR (használt termék , 12 hónap garancia)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
az illesztőprogram megvásárolható, 100% -ban működőképes és tesztelt megőrzött állapot a használt kezelőszervek nem tartalmaznak elemeket szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Emelje magasabb szintre a játszást az új Xbox kontroller fejlesztéseinek és széles körű kompatibilitásának köszönhetően!
xbox-wireless-2020
Továbbfejlesztett kivitel: Az új vezérlő formázott kivitelben és továbbfejlesztett geometriával érkezik, amelyek nagyobb kényelmet biztosítanak a használata során. A ravaszok, joystickek, a hibrid D-pad textúrázott felülettel rendelkeznek, mint ahogy az alsó borítás is. Csatlakoztathatóság: A kontroller kompatibilis az Xbox One és Xbox Series konzolokkal. Bluetooth segítségével csatlakoztatható Windows 10 PC-vel, iOS-vel és Androiddal is (némely funkció azonban nem támogatott). A kontroller rendelkezik 3.5 mm jack csatlakozóval is sztereó fülhallgató csatlakoztatásához. Share Button: Próbálja ki a megosztás gomb újdonságát, amellyel könnyedén rögzíthetünk és oszthatunk meg képernyőképeket vagy felvételeket. A csatlakoztathatóság magasabb szintjére van szüksége? Próbálja ki a Microsoft Xbox Wireless Controller, carbon black + Microsoft Xbox Wireless Adapter for Windows - kontrollert a vezeték nélküli adapterrel Windows 10 számára, vagy a Microsoft Xbox Wired Controller, carbon black - vezetékes kontrollert USB-C kábellel, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassuk a kontrollert Windows 7 és Windows 8.1 operációs rendszerekhez. Az új kontrollerek teljes kínálatát itt találja. Ne foglalkozzon az egyszer használható elemek cserélésével - inkább tegye kosárba a Microsoft Xbox Play & Charge Kit terméket - a tölthető akkumulátort kábellel együtt, amely teljesen feltöltődik már 4 óra alatt, és akár a töltés ideje alatt is játszhatunk a kontrollerrel.

Értékelések Microsoft Xbox Vezeték nélküli Vezérlő, carbon fekete - BAZÁR (használt termék , 12 hónap garancia)

Nincs vélemény a termékről.