Middle-Earth: Shadow of Mordor (Game of the Year Kiadás) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Middle-Earth: Shadow of Mordor (Game of the Year Kiadás) - XBOX ONE
Bruttó ár
8.090 Ft
Nettó ár: 6.370 Ft
 
Termék kódja: 302170
WarnerEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 800 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 7.290 Ft-ért

Middle-Earth: Shadow of Mordor (Game of the Year Kiadás) [PS4]


A Middle-Earth: Shadow of Mordor dinamikus játékkörnyezetében alkalma van bosszúja saját tervének elkészítésére, mely által Mordor az Ön akaratának aláveti magát. A történet Sauron Mordorba való visszatértének éjszakáján kezdődik, amikor a Fekete Kapu őrzőit megölték. A játékos Talionként elveszti családját, és mindenét, ami számára a legtöbbet ér, az élők közé a titokzatos Bosszú szellemének köszönhetően tér vissza. Talion személyes története tovább bonyolódik, a Szellem titkát felfedi, amely kényszerti Önt a Gyűrű erejének eredetét felfedni, és a végső ellenség ellen harcolni.

Middle-Earth: Shadow of Mordor új története a Hobit és a Gyűrűk ura történetek eseményei között játszódik, a Nemesis rendszer pedig élő next-gen játékvilágot tár a játékos elé. Minden ellenség egyedi karakter, melyek személyiségükben, erős és gyenge oldalaikban különböznek. Ezek az ellenségek a találkozások során válnak ellenséggé. Önnek le kell győznie ezeket a különböző személyiséggel rendelkező ellenségeket, hogy ebben a dinamikus világban dominánssá válhasson, amely megjegyzi és alkalkazkodik a játékos viselkedéséhez és döntéseihez.

  • Uralja képességeit és különleges képességeit, álljon bosszút közelharcokban, vagy intuitív távolharcokban.
  • Nézzen erre a világra ellenségei szemszögéből, fedezze fel azok bizonyos részleteit, hogy segíthessen Talin útján a bosszú felé. Minden ellenség saját felhasználható személyiséggel rendelkezik, memória és tulajdonságok, melyeket tanulmányozhat és manipulálhat.
  • Fordítsa saját maga ellen ellenségét azzal, hogy kényszerti őt a gyilkolásra, terrorra, feláldozni magát vagy megfigyelni. Tetteinek köszönhetően (valamint a Nemesis rendszernek is) minden ellensége, akivel találkozik, különbözik a többitől, fejleszthető, hogy az Ön kedvenc ellenségévé válhasson.
  • A fejlett képességeknek és készségeknek, valamint a javított fegyverek által legendává válhat a rúna rendszernek köszönhetően, amely a játékos stratégiájával és ellenségeivel összhangban  lett kialakítva.

A Game of the Year Edition csomag tartalma:
  • The Lord of The Hunt, The Bright Lord letölthető missziók.
  • The Dark Ranger, Captain of the Watch, Lord of the Hunt, The Bright Lord, Power of Shadow, Lithariel skins.
  • Runy Hidden Blade, Deadly Archer, Flame of Anor, Rising Storm, Orc Slayer, Defiant to the End, Elven Grace, Ascendant, One with Nature.
  • Guardians of the Flaming Eye, The Berserks, The Skull Crushers Warband letölthető missziók.
  • Test of Power, Test of Speed, Test of Wisdom, Endless Challenge, Test of the Wild, Test of the Ring, Test of Defiance bónusz kihívások.
  • Photo Mode rezsim.





Értékelések Middle-Earth: Shadow of Mordor (Game of the Year Kiadás)

Nincs vélemény a termékről.