Middle-Earth: Shadow of Mordor (Game of the Year Edition)

SZINTÉN ELÉRHETŐ Middle-Earth: Shadow of Mordor (Game of the Year Edition) - PS4Middle-Earth: Shadow of Mordor (Game of the Year Edition) - PC DVD
ÚJ TERMÉK
6.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

kevesebb mint 5 db
Kézbesítés várható dátuma 2.27.
Termék kódja: 302167

Utolsó frissítés időpontja: 2018.2.25. 04:25
Warner 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Middle-Earth: Shadow of Mordor (Game of the Year Edition) [XBOX ONE]

A Middle-Earth: Shadow of Mordor dinamikus játékkörnyezetében alkalma van bosszúja saját tervének elkészítésére, mely által Mordor az Ön akaratának aláveti magát. A történet Sauron Mordorba való visszatértének éjszakáján kezdődik, amikor a Fekete Kapu őrzőit megölték. A játékos Talionként elveszti családját, és mindenét, ami számára a legtöbbet ér, az élők közé a titokzatos Bosszú szellemének köszönhetően tér vissza. Talion személyes története tovább bonyolódik, a Szellem titkát felfedi, amely kényszerti Önt a Gyűrű erejének eredetét felfedni, és a végső ellenség ellen harcolni.

Middle-Earth: Shadow of Mordor új története a Hobit és a Gyűrűk ura történetek eseményei között játszódik, a Nemesis rendszer pedig élő next-gen játékvilágot tár a játékos elé. Minden ellenség egyedi karakter, melyek személyiségükben, erős és gyenge oldalaikban különböznek. Ezek az ellenségek a találkozások során válnak ellenséggé. Önnek le kell győznie ezeket a különböző személyiséggel rendelkező ellenségeket, hogy ebben a dinamikus világban dominánssá válhasson, amely megjegyzi és alkalkazkodik a játékos viselkedéséhez és döntéseihez.
 • Uralja képességeit és különleges képességeit, álljon bosszút közelharcokban, vagy intuitív távolharcokban.
 • Nézzen erre a világra ellenségei szemszögéből, fedezze fel azok bizonyos részleteit, hogy segíthessen Talin útján a bosszú felé. Minden ellenség saját felhasználható személyiséggel rendelkezik, memória és tulajdonságok, melyeket tanulmányozhat és manipulálhat.
 • Fordítsa saját maga ellen ellenségét azzal, hogy kényszerti őt a gyilkolásra, terrorra, feláldozni magát vagy megfigyelni. Tetteinek köszönhetően (valamint a Nemesis rendszernek is) minden ellensége, akivel találkozik, különbözik a többitől, fejleszthető, hogy az Ön kedvenc ellenségévé válhasson.
 • A fejlett képességeknek és készségeknek, valamint a javított fegyverek által legendává válhat a rúna rendszernek köszönhetően, amely a játékos stratégiájával és ellenségeivel összhangban  lett kialakítva.
A Game of the Year Edition csomag tartalma:
 • The Lord of The Hunt, The Bright Lord letölthető missziók.
 • The Dark Ranger, Captain of the Watch, Lord of the Hunt, The Bright Lord, Power of Shadow, Lithariel skins.
 • Runy Hidden Blade, Deadly Archer, Flame of Anor, Rising Storm, Orc Slayer, Defiant to the End, Elven Grace, Ascendant, One with Nature.
 • Guardians of the Flaming Eye, The Berserks, The Skull Crushers Warband letölthető missziók.
 • Test of Power, Test of Speed, Test of Wisdom, Endless Challenge, Test of the Wild, Test of the Ring, Test of Defiance bónusz kihívások.
 • Photo Mode rezsim.Middle-Earth: Shadow of Mordor (Game of the Year Edition)
katalógusba hozzáadva: 2015.05.12.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Middle-Earth: Shadow of Mordor (Game of the Year Edition)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok