Midnight Club: Los Angeles (Complete Edition) XBOX 360

Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 38909
RockstarEN szinkron

Midnight Club: Los Angeles (Complete Edition) [XBOX 360]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A legjobb módja annak, hogy megtekinthesse Los Angeles-et, hogy 200 km / h-nál lássa el! Lassan halad át a modern LA utcáin, csodálatos részletekkel. Hajtsa el a világ legszebb tuningolását és egzotikus jármûvét és superbike-ját. Személyre szabhatja a jármûvet a legjobb teljesítményû alkatrészekkel és karosszéria tartozékokkal. Illegális közúti versenyek vonalak és szabályok nélkül. Üdvözöljük a Midnight Clubban! Progresszív csillag soundtrack több mint 100 dalt, köztük Exkluziv együtt egy internetes portál, ahol megoszthatják képgalériák, kilátás rangsor és hol várják a havi szponzorált multiplayer versenyeken. Az igazán nyitott szerencsejáték-világ folyamatos vezetési élményt nyújt, minimális rakodási idõ és szerves versenyek indulnak. Hihetetlen választék az engedélyezett tuning, egzotikus és luxus autók és motorkerékpárok 100.000 sokszög külsõ és belsõ. Rendkívül mély testreszabás, beleértve a licencelt pótalkatrészeket, fólia-készítést és teljesen testreszabható belsõ tereket. A leghitelesebb és legmegdöbbentõbb Los Angeles, amelyet eddig létrehoztak, nagyobb területet, mint eddig bármely korábbi Midnight Club sorozat. A teljes kiadás a következõket is tartalmazza: Nagyobb város (kiterjesztve a déli központi területre). Új jármûvek, alkatrészek, zenék és versenyek, beleértve az online harcokat.
Midnight Club: Los Angeles (Complete Edition) - XBOX 360 - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 1 értékelés alapján.

Értékelések Midnight Club: Los Angeles (Complete Edition)

Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1  
od Csegõdi József 5 az 5 csillagból! 2012.08.20.
Legjobb autós játék ez. Tuningolás közel azonos a Need For Speed Underground 1 és 2 vel. Eddig még életemben ez a játék tudta tartani azt a szintet ami az NFS U1 és 2 tartott. Illegális versenyek vannak benne. Vannak benne nehéz versenyek is. Zenék nagyon hangulatosak a játékban, ez jól meg lett csinálva aki teheti ezt a játékot vegye meg nem fogja megbánni. 1 verseny sem volt unalmas benne nem úgy mint a többi autós játékban. Csak ajánlani tudom.
Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1