Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - PC DVDMinecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - PS4Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - XBOX ONEMinecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - XBOX 360Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - NSW
Bruttó ár
11.990 Ft
Nettó ár: 9.441 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 359176
TelltaleEN szinkron

Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) [PS3]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Legyen hõs a Minecraft nagy kalandjába. Vesz egy veszélyes meghajtót az egész világon, újra és újra. Az EnderCon alatt reméled, hogy találkozol Gabriellel, de úgy találod, hogy valami nincs rendben. A terror elromlott, és meg kell keresned a kõt, ha meg szeretnéd menteni a világot egy bizonyos katasztrófától. A csapat baráti az oldalához, és a régió, amely égetõen szüksége hõsök, majd a döntést - amit mond, és helyes - döntéseket az egész történetet, így a választások elõtt úgy gondolja! Mind a nyolc epizód a sorozatban egy lemezen teljesen az elsõ alkalom, hogy mind az öt epizód az elsõ sorozat, és mindhárom epizódot, amely tartalmazta a kaland Pass.  A játék által létrehozott hatalmas kalandjátékok Telltale Games, aki összeállt az alkotója Minecraft, Mojang.  A történet szerint kerül sor, hogy a döntéseket: az emberek mit mondanak (és hogyan mondják azt), és mit dönt, hogy nem abban az esetben, izgalmas események, hogy ez a történet a saját!

Értékelések Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure)

Nincs vélemény a termékről.