Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - PC DVDMinecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - PS4Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - PS3Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - XBOX 360Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - NSW
Bruttó ár
10.690 Ft
Nettó ár: 8.417 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 359180
TelltaleEN szinkron

Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) [XBOX ONE]

359179


Váljon a Minecraft világának hősévé. Induljon el az Over World világának útján, a végtelenbe és tovább. Az EnderCon alatt reméli, hogy találkozik Gabriel harcossal, de észreveszi, hogy valami nincs rendben. Eluralkodott a terror, és Önnek köveket kell keresnie, hogy megmentse a világot a romlástól. Barátaival az oldalán, döntései befolyásolják az egész történetet, tehát jól gondolja meg, hogy dönt! Mind a nyolc rész egy diszken van, az első sorozat öt része, és mind a három sorozat, melyet az Adventure Pass tartalmazott.

A játék a Telltale Games alkotása, mely a Minecraft, Mojanggal állt össze. A történet döntéseinek megfelelően játszódik: amit az embereknek mond (mi módon mondja), mit szeretne csinálni egy izgalmas akció esetében, a történetet saját történetté változtatják!

Értékelések Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure)

Nincs vélemény a termékről.