Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure)

SZINTÉN ELÉRHETŐ Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - XBOX ONEMinecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - XBOX 360Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - PS4Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - PS3
ÚJ TERMÉK
9599 Ft
7.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 359157

Telltale 12 éven aluliak számára nem ajánlott  EN szinkron

LEÍRÁS: Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) [PC DVD]

359179 Váljon a Minecraft világának hősévé. Induljon el az Over World világának útján, a végtelenbe és tovább. Az EnderCon alatt reméli, hogy találkozik Gabriel harcossal, de észreveszi, hogy valami nincs rendben. Eluralkodott a terror, és Önnek köveket kell keresnie, hogy megmentse a világot a romlástól. Barátaival az oldalán, döntései befolyásolják az egész történetet, tehát jól gondolja meg, hogy dönt! Mind a nyolc rész egy diszken van, az első sorozat öt része, és mind a három sorozat, melyet az Adventure Pass tartalmazott.

A játék a Telltale Games alkotása, mely a Minecraft, Mojanggal állt össze. A történet döntéseinek megfelelően játszódik: amit az embereknek mond (mi módon mondja), mit szeretne csinálni egy izgalmas akció esetében, a történetet saját történetté változtatják!

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

 EN szinkron  DE feliratok
Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure)
katalógusba hozzáadva: 2016.10.17.

Vélemények: Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure)

Nincs vélemény a termékről.