MLB 16: The Show

SZINTÉN ELÉRHETŐ MLB 16: The Show - PS4
ÚJ TERMÉK
13.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 348554

Sony minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: MLB 16: The Show [PS3]

348540 MLB 16: The Show a legjobb út a baseball élményhez. A sorozat 11. kiadása az eddiginél magával ragadóbb és izgalmasabb élményt nyújt.

ShowTime
Élje át a legepikusabb játékpillanatokat. A ShowTime a játék legfontosabb pillanatait jeleníti meg, lassítja le az Ön számára.
Magával ragadó The Show
A fejlesztett játék környezettel és az átdolgozott tréning rendszerrel az MLB 16 játék több személyes élménnyel szolgál, amely a Hírességek Csarnoka felé vezető úton karrierje kulcsfontosságú pillanatait jegyzi fel. Fejlesztett "Topps Prospect Showcase" Browman cserkésznapját tartalmazza. A játék modernizált logikája maximalizálja a fontos pillanatokkal való foglalatosságokat.
Hódítás mód
Ez a single-player online élmény elvezeti Önt a Diamond Dynasty csapathoz Észak-Amerika útjain, hogy a legkedveltebb amerikai csapattá válhasson.
Battle Royale mód
Egyedi élmény, ez a mód felhívja a felhasználót, hogy vegyék igénybe a dreftelt csapatot, és vezessék át a single player online turnén.
Módosított Franchise mód
A játszótérről az irodába, vezesse a baseball csapatot a Franchise módban. Fejlesztett költségvetési rendszer most autentikus MLB tartalmaz, jövedelem megosztását. Cserkész mód, GM feladatok, és még sok más egyéb.
MLB 16: The Show
katalógusba hozzáadva: 2016.03.18.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: MLB 16: The Show

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok