Mobil bazár

A Mobil bazár kategóriában használt mobiltelefonokat talál, amiket magánszemélyektől vásároltunk fel. Ezekre a készülékekre 12 hónap garanciát vállalunk. Ebben a kategóriában találhatók szintén az Openbox (bontott csomagolású) készülékek is, amikre 24 hónap gyártói garancia van. Szintén itt találhatók az új, bontatlan, de felvásárolt készülékek is, amikre szintén 24 hónap gyártói garancia vonatkozik.

A használt készülékek esetében is él a 14 napos elállási jog!

A készülékeket osztályokba soroltuk, az állapotuktól függően. Az egyes osztályok jelentése:

 • Új termék, bontatlan csomagolás: gyári, bontatlan csomagolású készülék, 24 hónap gyári garanciával. A készüléket magánszemélytől vásároltuk fel, nem nagykereskedőtől.
 • OPENBOX (bontott csomagolás): a telefon csomagolása bontott, a telefont már kipróbálhatták, de lehetett kiállított darab, tesztre kiadott darab, vagy elállási jog keretein belül visszakerült darab. Ezekre a készülékekre is 24 hónap gyártói garancia vonatkozik.
 • A osztály: használt készülék, újszerű állapotban, a használat nyomai alig észrevehetők. Karcolások nélkül, rendkívül megkímélt állapot. Ezekre a készülékekre 12 hónap garanciát vállalunk.
 • B osztály: használt készülék, amin normál használat nyomai felfedezhetők. A széleken, éleken, hátlapon kopás nyomai, kisebb karcolások lehetnek. Kijelző állapota megkímélt, vagy annál jobb. Ezekre a készülékekre 12 hónap garanciát vállalunk.
 • C osztály: használt készülék, amin már jól láthatók a használat nyomai. A készüléken karcolások láthatók, akár annak egész felületén, beleértve a kijelzőt is. Ezekre a készülékekre 12 hónap garanciát vállalunk.

  A használt készülékek ára mindig azok állapotának megfelelő.

 • KATEGÓRIÁBÓL AJÁNLJUK:

  Raktáron lévők előre

  További termékek megjelenítéséhez válasszon alkategóriát: