Monopoly Collection

ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 205266

Electronic minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Monopoly Collection [Wii]


A csomag tartalmazza a Monopoly és a Monopoly Streets játékokat.

Monopoly

A világ egyik legkedveltebb asztali társasjátéka új ruhát kapott, ám megőrizte a klasszikus, időtálló tulajdonságait minden korosztály számára. A teljesen új digitális kiadás új szimultán módot, akár 4 játékosnak egyszerre, biztosítva ezzel az egész család szórakozását.

A gyorsabb játék rendszernek köszönhetően nincsenek felesleges állások a játék közben, illetve gyorsabban tudsz vásárolni is. A családtagok gyorsan meg tudják tölteni az útleveleiket, és megkísérelhetik az új játéktáblák feloldását, vagy egymás kihívását a szórakoztató mini játékokra, mint pl.: szökés a börtönből. Offline módban is játszhattok akár többen is. Ne felejtsd el, a győzelemhez mindent meg kell venned!


Monopoly Streets

A 75. születésnapját a Monopoly egy elő, lélegző, aktív városként tér vissza, amit lehetőséged van felépíteni, birtokolni, fejleszteni és monolpizálni. A Monopoly Streetsben mindent megtalálsz, amit szeretsz az asztali, klasszikus társasjátékban is, de ebben a formában inkább egy animált világként kerül bemutatásra.

Kapcsolódj be a Téged körülvevő város fejlesztésébe, halmozz fel minél több pénzt, hogy Te legyél a leggazdagabb, legyen a Tied minden! Játssz a barátaid ellen élőben online X360 – on és PS3 – n. Az új funkciók, mint az ingatlan árverés teljesen új lehetőségeket nyitnak meg a játékban.

A Baltic Avenue olcsó moteljeitől a Boardwalk legdrágább luxus apartmanjaiig minden sarkon új meglepetés vár, ebben az átdolgozott klasszikusban.


 • Kövesd figyelemmel, ahogy a városod fejlődik az alapoktól annak függvényében, hogy milyen ügyesen kereskedsz. A játékot most teljesen interaktív módon élheted át, amiben csak a plusz mókáról gondoskodnak a vicces animációk
 • Játssz a barátaiddal élőben online, vagy küzdj meg egy hasonló képességekkel rendelkező játékossal a világ bármelyik részéről
 • A játékban megjelenhetsz, mint a saját avatarod, akár X360 – on, vagy Wii – is, mint saját magad készítette Mii
 • A kiterjedt szabályrendszer lehetővé teszi, hogy olyan hosszan játszd a játékot, ahogy csak szeretnéd
 • Színesítsd a játékot konkurencia hozzáadásával, például ingatlan árveréseken. Vajon meg tudod csinálni életed üzletét, és esetleg csődbe is tudsz valakit juttatni?
 • A játékban megtalálhatod a Monopoly City, a Monument City és a klasszikus Monopoly játéktáblákat

 • Monopoly Collection
  katalógusba hozzáadva: 2012.04.17.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Monopoly Collection

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok