Monopoly Street

SZINTÉN ELÉRHETŐ Monopoly Street - XBOX 360Monopoly Street - PS3
ÚJ TERMÉK
11.108 Ft
8.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Várólistára tesz
Termék kódja: 40780

Electronicminden korosztály számára ajánlottangol verzió

LEÍRÁS: Monopoly Street [Wii]


A 75. születésnapját a Monopoly egy elő,lélegző, aktív városként tér vissza, amit lehetőséged van felépíteni, birtokolni, fejleszteni és monolpizálni. A Monopoly Streetsben mindent megtalálsz, amit szeretsz az asztali, klasszikus társasjátékban is, de ebben a formában inkább egy animált világként kerül bemutatásra.
Kapcsolódj be a Téged körülvevő város fejlesztésébe, halmozz fel minél több pénzt, hogy Te legyél a leggazdagabb, legyen a Tied minden! Játssz a barátaid ellen élőben online X360 – on és PS3 – n. Az új funkciók, mint az ingatlan árverés teljesen új lehetőségeket nyitnak meg meg játékban.
A Baltic Avenue olcsó moteleitől a Boardwalk legdrágább luxusapartmanjaiig minden sarkon új meglepetés vár, ebben az átdolgozott klasszikusban.
 • Kövesd figyelemmel, ahogy a városod fejlődik az alapoktól annak függvényében, hogy milyen ügyesen kereskedsz. A játékot most teljesen interaktív módon élheted át, amiben csak a plusz mókáról gondoskodnak a vicces animációk
 • Játssz a barátaiddal élőben online, vagy küzdj meg egy hasonló képességekkel rendelkező játékossal a világ bármelyik részéről
 • A játékban megjelenhetsz, mint a saját avatarod, akár X360 – on, vagy Wii – is, mint saját magad készítette Mii
 • A kiterjedt szabályrendszer lehetővé teszi, hogy olyan hosszan játszd a játékot, ahogy csak szeretnéd
 • Színesítsd a játékot konkurencia hozzáadásával, például ingatlan árveréseken. Vajon meg tudod csinálni életed üzletét, és esetleg csődbe is tudsz valakit juttatni?
 • A játékban megtalálhatod a Monopoly City, a Monument City és a klasszikus Monopoly játéktáblákat

 • Monopoly Street
  katalógusba hozzáadva: 2011.04.28.
  Kapcsolódó termékek (1)

  Vélemények: Monopoly Street

  Nincs vélemény a termékről.