Monopoly Street Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Monopoly Street - XBOX 360
Bruttó ár
10.490 Ft
Nettó ár: 8.260 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 1713
ElectronicEN szinkron

Monopoly Street [PS3]



A 75. születésnapját a Monopoly egy elő,lélegző, aktív városként tér vissza, amit lehetőséged van felépíteni, birtokolni, fejleszteni és monolpizálni. A Monopoly Streetsben mindent megtalálsz, amit szeretsz az asztali, klasszikus társasjátékban is, de ebben a formában inkább egy animált világként kerül bemutatásra.
Kapcsolódj be a Téged körülvevő város fejlesztésébe, halmozz fel minél több pénzt, hogy Te legyél a leggazdagabb, legyen a Tied minden! Játssz a barátaid ellen élőben online X360 – on és PS3 – n. Az új funkciók, mint az ingatlan árverés teljesen új lehetőségeket nyitnak meg meg játékban.
A Baltic Avenue olcsó moteleitől a Boardwalk legdrágább luxusapartmanjaiig minden sarkon új meglepetés vár, ebben az átdolgozott klasszikusban.

  • Kövesd figyelemmel, ahogy a városod fejlődik az alapoktól annak függvényében, hogy milyen ügyesen kereskedsz. A játékot most teljesen interaktív módon élheted át, amiben csak a plusz mókáról gondoskodnak a vicces animációk
  • Játssz a barátaiddal élőben online, vagy küzdj meg egy hasonló képességekkel rendelkező játékossal a világ bármelyik részéről
  • A játékban megjelenhetsz, mint a saját avatarod, akár X360 – on, vagy Wii – is, mint saját magad készítette Mii
  • A kiterjedt szabályrendszer lehetővé teszi, hogy olyan hosszan játszd a játékot, ahogy csak szeretnéd
  • Színesítsd a játékot konkurencia hozzáadásával, például ingatlan árveréseken. Vajon meg tudod csinálni életed üzletét, és esetleg csődbe is tudsz valakit juttatni?
  • A játékban megtalálhatod a Monopoly City, a Monument City és a klasszikus Monopoly játéktáblákat



  • Értékelések Monopoly Street

    Nincs vélemény a termékről.