Monster Energy: Supercross 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Monster Energy: Supercross 2 - PC DVDMonster Energy: Supercross 2 - XBOX ONEMonster Energy: Supercross 2 - NSW
Bruttó ár
10.890 Ft
Nettó ár: 8.575 Ft
 
Termék kódja: 390153
MilestoneEN szinkron

Monster Energy: Supercross 2 [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Ön részt fog venni a legrangosabb AMA Supercross és a FIM világbajnokságon. Az új Monster Energy Supercrossban megtapasztalhatja a professzionális sportoló izgalmas életét a világ legversenyképesebb és világszínvonalú motorkerékpár-bajnokságában. Új karrier mód. Igaz profi versenyzõvé válni nem elég, hogy a leggyorsabb legyen. Az is fontos, hogy hírnevet szerezzen és megkapja a rajongók szívét. Csak akkor kaphatod a legjobb szponzorokat. A versenyzõ életében nem csak egy verseny. Ezért a játék kínál sok tevékenységet, hogy javítsa a készségeket a versenyen kívül. Válassza ki kedvenc versenyzõjét, versenyét és lovagját! Az arcod, a stílusod. Hozzon létre egy egyedülálló lovast több mint 3000 testreszabható tételbõl a fizikai megjelenésbõl a ruházati és motorkerékpár kiegészítõkhöz. Repülj a Monster Energy Supercrosson, és szerezd meg a bajnoki címet. Játssz a versenyeken, és gördítsd át a ranglétrán. 250SX-tõl 450SX-ig. Határidõk tesztelése! A multiplayer módban a világ minden tájáról érkezõ játékosok ellen irányul. A játék tartalmaz egy vágószerkesztõt is, ahol több ezer kombinációt próbálhat ki.

Értékelések Monster Energy: Supercross 2

Nincs vélemény a termékről.