Monster Energy Supercross 4 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Monster Energy Supercross 4 - PS4Monster Energy Supercross 4 - PS5Monster Energy Supercross 4 - Xbox Series X|SMonster Energy Supercross 4 - XBOX ONE
Bruttó ár
14.090 Ft
Nettó ár: 11.094 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 417153
MilestoneEN szinkron

Monster Energy Supercross 4 [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Monster Energy Supercross 4 előrendelésével ajándékot is kap egy Customization pack neon formájában, amely tartalmaz sisakot, csizmát, öltönyt és kerékpáros díszítést. Visszatért az AMA Supercross bajnokság egyetlen hivatalos videojátéka. MONSTER ENERGY Supercross - A HIVATALOS Videojáték 4! A Monster AMA Supercross izgalmas világa minden eddiginél több szolgáltató tartalommal tér vissza! A játék több mint 100 hivatalos versenyzőt tartalmaz, ami a 450SX és a 250SX East and West versenyzők legnagyobb száma, akik valaha megjelentek a Supercross márkanév alatt. A 2020-as szezon több okból is különleges volt, és a Supercross 4 hozza az adott szezon mind a 11 stadionját és 17 pályáját, beleértve a Salt Lake City 7 változatát. És ez még nem minden: a legkeresettebb versenyző most csatlakozik hozzánk: Ken Roczen gazdagítja a Supercross 4 névsorát! A teljesen átalakított karrier-rendszer lehetőséget nyújt arra, hogy a "Futures" részeként, karrierjének legelején, hírnévre szóló útra induljon. Minden versenyző teljesítménye a képességeitől függ: Pályafutása során a játékosnak kifinomult készségfával kell fejlesztenie ezeket a képességeit, és arra kell összpontosítania, amit szeret. Pontokat kapnak nemcsak a versenyzésért, hanem a különleges versenyeken való részvételért, az elvégzett edzésekért és a napló kitöltéséért is. Ez egy speciális feladatsor, amely megmutatja, hogy ki a legjobb itt! A Track Editor visszatért! Több modul készült a hivatalos pályák alapján 2020-tól, és felhasználóbarátabb élmény a Supercross márka egyik legnépszerűbb jellemzőjéhez. A Maine-szigetek gyönyörű tájának ihlette új vegyület egy olyan hely, amelyet egyedül vagy 3 barátjával fedezhet fel, akár együttműködésben, akár egymás elleni versenyben. Vegyen fel új kihívásokat, és találjon meg minden kollekciót! Testreszabhatja kerékpárját és versenyzőjét többféle módon: A játék több mint 100 márkájú megjelenést és teljesítményt kínál. A Monster Energy Supercross 2020 hivatalos szezonja. Több mint 100 hivatalos versenyző és pálya, köztük a keresett Ken Roczen! Egy új vegyület által inspirált sziget Maine-ban, amelyet felfedezhet. További modulok és felhasználóbarát felület a pályaszerkesztőben. Teljesen átalakított karrier mód "Futures" -ről "For" -ra. Végtelen szerkesztési lehetőségek.

Értékelések Monster Energy Supercross 4

Nincs vélemény a termékről.