Monster Hunter 3: Ultimate

ÚJ TERMÉK
11.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 210419

Capcom 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Monster Hunter 3: Ultimate [3DS]


A közkedvelt Monster Hunter sorozat az egyik legtöbbek által játszott sorozat a világon. A sorozat 2004 - es bemutatása óta már több mint 21 millió darab kelt el belőle világszerte.

Bújj a vadász bőrébe és indulj el felfedezni a Monster Hunter világát. Teljesítsd a különböző feladatokat és kihívásokat az utad során. Fejleszd a karaktered képességeit, tulajdonságait és szerezz minél jobb felszerelést. A különféle szörnyek legyőzése és a több mint 200 feladat teszik a címet a sorozat legterjedelmesebb részévé.

A Monster Hunter 3: Ultimate képes a Nintendo 3 DS konzol nyújtotta lehetőségek kihasználására. Az érintőképernyő gyors hozzáférést biztosít az in - game könyvekhez, fegyverekhez, térképekhez és mini - játékokhoz. A legújabb MT Framework technológia elképesztő világot képes a játékos elé varázsolni. A StreetPass funkció által pedig lehetőség van a statisztikáidat tartalmazó guild kártyák kicserélésére a többi játékossal.

A Monster Hunter világát élvezheted egyedül és akár három másik barátoddal együtt is. Más vadászok megtalálása, akikkel közös kalandra indulhatsz most még könnyebb a 3DS konzol helyi keresés funkciójának kihasználásával. A Monster Hunter 3: Ultimate Wii U tulajdonosok helyi vezeték nélküli hálózaton keresztül csatlakozhatnak a 3DS játékosokhoz. Sőt, ha a Wii U és a 3DS verzióval is rendelkezel, akkor a kompatibilitásnak köszönhetően mindkét játék pillanatnyi állása elmenthető és magaddal vihető.


 • Fejlettebb felszerelés és fegyverek, nehezebben legyőzhető szörnyek és több mint 200 megoldandó feladat
 • Csatlakozz három barátodhoz és élvezzétek a játékot kooperatív módban 3DS és Wii U konzolokon egyaránt
 • Oszd meg a többiekkel az elmentett játékaidat
 • Már nem fogod magad többé egyedül érezni a Monster Hunter világában, hiszen a két segítőd, Cha - Cha és Kayamba mindig Veled lesznek
 • Monster Hunter 3: Ultimate
  katalógusba hozzáadva: 2013.01.29.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Monster Hunter 3: Ultimate

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok