Monster Hunter Generations

ÚJ TERMÉK
12.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 351448

Nintendo 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Monster Hunter Generations [3DS]

351448

A Monster Hunter Generations a közkedvelt akció RPG legújabb folytatása, amely világszerte 36 millió eladott darabbal büszkélkedhet. A Monster Hunter Generations a sorozat eddig legidomíthatóbb része, több új zónával, szörnnyel és a közkedvelt karakterek visszatértével dicsekszik, melyek a legújabb játszási generációhoz idomul.

A Monster Hunter Generations új játékmechanikát képvisel, amely stílust és vadászkészségeket képvisel. Nyergelje fel szörnyeit a levegőben a légi stílus segítségével, vagy szerezzen minél több vadász készséget, támadási stílussal, a vadászok bármilyen stílust, fegyvert használhatnak.

A vadász az útja során mind a négy falut óvja az új veszélyektől. Több száz feladatnak és kihívásnak van kitéve, melyet a Solo Adveture módban használhat, vagy online akár további három vadász segítségével.

 • Kooperatív online multiplayer
  Az egyik legjobb játékélmény, melyet a Nintendo 3DS rendszer kínál, és vadásszon online további három vadásszal vagy találkozzon barátaival, és játsszon velük lokálisan.

 • Idomítható
  A játékosok saját stílust alakíthatnak ki. Válasszon négy stílus közül.

 • Stílus rendszer
  A sorozat ezen részének újdonsága, hogy a játékosok négy eltérő harci stílus közül választhatnak, melyek a 14 fegyver felhasználását kínálja fel.

 • 14 fajta fegyver
  Kísérletezzen, és váljon a 14 különféle fegyver mesterévé, vagy gyártson több tonnányi egyedi felszerelést. A játékosok nincsenek a harcmód kiválasztásához kötve, mint a fegyverek, vagy a stílus, és keresik a módot, amely a szörnyekre való vadászáskor számukra a leginkább megfelelő.

 • Felszerelés gyártása
  Öljön meg szörnyeket és szerezzen nyersanyagot számtalan fegyver gyártására, amelyek a hatalmas szörnyekkel összeillenek, melyeknek köszönhetően létrejöttek. Figyelje ellenségei szokásait és taktikáit, melynek köszönhetően felfedezheti gyengéiket, vagy azokat a részeiket, ahol bónusz jutalomért megsemmisítheti őket.
 • Monster Hunter Generations
  katalógusba hozzáadva: 2016.04.28.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Monster Hunter Generations

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok