Monster Hunter: Rise [NSW] - BAZÁR (használt áru)

Bruttó ár
10.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 422608
Nintendo

Monster Hunter: Rise [NSW] - BAZÁR (használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt a csomagolás sérülésmentes, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Vállald a kihívást és csatlakozz a vadászathoz! Monster Hunter: Rise, a legújabb belépő a kritikusok által is elismert akció, RPG szériába, érkezik Nintendo Switch konzolra is! Kamura Village országában vagyunk, melyet a nindzsák inspiráltak, a Monster Hunter: Rise meghív téged a buja ökoszisztémák felfedezésére és a rémisztő szörnyek elleni harcra, hogy tökéletes vadásszá válhass.
  • Indulj vadászni szólóban vagy csatlakozz barátaidhoz, induljatok küldetésekre, és fegyvereitekkel vadásszatok le hatalmas szörnyeket.
  • Teljesen új játékrendszerek, mint például magasan repülő „Wire Action“, és társunk „Palamute“ a kutya új és izgalmas rétegeket adnak hozzá a már egyébként is robusztus harcokhoz, amiről már jól ismert a Monster Hunter.
  • Tanulj vadászmódszereket, leplezz le titkokat, és mentsd meg a világot a biztos pusztulástól. A lokális multiplayer egy konzolt és a játékszoftver egy példányát igényli játékosonként. Az online játék során szükséges az aktív internetkapcsolat. Ha szeretnéd az online szolgáltatásokat használni, Nintendo fiók létrehozására lesz szükség. Az online játék online tagsági előfizetést igényel.


  • Értékelések Monster Hunter: Rise [NSW] - BAZÁR (használt áru)

    Nincs vélemény a termékről.