Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin [NSW] - BAZÁR (használt áru)

Bruttó ár
12.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 433240
Capcom

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin [NSW] - BAZÁR (használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentesen, közepes karcolás nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A körökre épülő RPG sorozat, a Monster Hunter, folytatással tér vissza! A szörnyekhez való kötődésed reményt vagy pusztítást hoz a világnak?
A Monster Hunter sorozat második folytatásában egy teljesen új kaland vár rád. Légy lovas és alkoss barátságos kötelékeket a Monsties néven ismert szörnyekkel, hogy együtt megtapasztalhassatok egy epikus történetet. Red unokájaként játszol, aki legendás lovas volt. A történet a Wyverian lányával, Ena-val való sorsszerű találkozással kezdődik, amikor egy tojást bíztak rá, amelyből a legendás Rathalos majd kikel, és pusztító erejével katasztrófát okozhat. Ezért indulj el egy olyan útra, ahol a baráti kapcsolatait próbára teszik, és felfedezheted az igazságot a régi legendákból.


Értékelések Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin [NSW] - BAZÁR (használt áru)

Nincs vélemény a termékről.