Monster Jam: Steel Titans 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Monster Jam: Steel Titans 2 - PC DVDMonster Jam: Steel Titans 2 - XBOX ONEMonster Jam: Steel Titans 2 - NSW
Bruttó ár
8.390 Ft
Nettó ár: 6.606 Ft
 
Termék kódja: 418035
THQEN szinkron

Monster Jam: Steel Titans 2 [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
További szörnyeteg teherautók! Új világok! Monster Jam Steel Titans 2! A Monster Jam Steel Titans 2 több kedvenc monster truck rajongót mutat be a Monster Jam vadonatúj világában! Vadonatúj online multiplayer mód, 38 jármű közül választhat és öt új külvilág! A sofőrök a Crushmore táborban edzenek és autentikus stadionokban versenyeznek, hogy a legjobb bajnokok legyenek! További járművek! A járműlista tartalmazza a 38 legjobb szörnyeteg-teherautót a Monster Jam történetében, beleértve a felsőoktatást, a Sparkle Smash-ot és a Grave Digger-t! Új világok! Öt vadonatúj Monster Jam világ, amely kibővíti a Monster Jam univerzumot! Fedezze fel és fedezze fel a Monster Jam titkait. Verseny! Versenyezz, mint profi, 12 hiteles stadionban és játékmódban, melyeket valós show-műsorok ihlettek! Előadja kedvenc darabjait! Kerékpárok, Stopperek, Holdjárók, Séta, Ciklonok, Pogosok, Kikapcsolók és Hátlapok! Továbbfejlesztett játékmenet! Élvezze a fizika, a karrier és a kutatás számos fejlesztését!

Értékelések Monster Jam: Steel Titans 2

Nincs vélemény a termékről.