MorphX

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 35682

505 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió

LEÍRÁS: MorphX [XBOX 360]


Újra támadnak a földönkívüliek. A változatosság kedvéért a támadásuk célpontja ezúttal Moszkva. A város lakói kénytelenek megváltoztatni az életstílusukat, hiszen egy fokkal lejjebb kerültek a táplálékláncban. Most a földönkívüliek uralják a világot, de az emberiség sem tétlenkedik, nem nézi a civilizáció pusztulását, csak a megfelelő pillanatra vár.

A MorphX egy 3rd person lövöldözés, amiben a földönkívüli invázió elleni támadás vezéreként jelensz meg. Klasszikus fegyverek állnak rendelkezésedre, amiket a posztapokaliptikus Moszkva eldugott zugaiban találhatsz meg. Ezen kívül képes vagy DNS – t abszorbálni, ami által át tudod venni a halott ellenség képességeit és technikáit. Van azonban egy kis gond is ezzel: minden egyes abszorpció után elveszted az emberi mivoltod egy részét.

A játék nagy részben emlékeztet a District 9 című film koncepciójára. A harcokon és a fokozatosan fejlődő képességeken, valamint az új fegyvereken és a megoldásokon kívül a szövetségesek megmentésére szükséges ellenanyagot is keresned kell. A puzzlek és a mini játékok lehetővé teszik az új technológiák és képességek abszorpcióját, mint pl. a gyors regenerálódás képessége, vagy a röntgenlátás.

MorphX
katalógusba hozzáadva: 2010.10.14.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: MorphX

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok