Mortal Shell [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
8.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 414770
Playstack

Mortal Shell [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt a csomagolás sérülésmentes, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A csomag artbookot és plakátot is tartalmaz.
A Mortal Shell egy vad és átdolgozott akció RPG játék, amely leteszteli józanságunkat és kitartásunkat egy széttöredezett világban. Amíg az emberiség maradéka folyamatosan hanyatlik és lebomlik, addig a fanatikus ellenségek elfoglalják a régi világ romjait. Nincs bennük semmilyen irgalom, és túlélésünk az elsőrangú ösztönön és pontosságon múlik. Találd meg az elkötelezett hívek rejtett szentélyeit, és leplezd le valódi céljukat! Felfedezhetjük a legyőzött harcosok elveszett maradványait. Fedezd fel ezeket a halálos sírokat, foglald el testüket, és növeld jelentősen a szerteágazó harci mesterségek megértésének képességét. A küzdelmek stratégiaiak, átgondoltak és kegyetlenek. A kardodat mindig csak a megfelelő pillanatban használd!
Mortal_Shell_PS4


Értékelések Mortal Shell [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.