MotoGP '07

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 7671

THQ minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: MotoGP '07 [XBOX 360]

 • A világ egyik leggyorsabban növekvő népszerűségű sportja a MotoGP. A gyorsasági motoros világbajnokság versenyről versenyre nézők millióit ülteti le a tévék képernyői elé. A Climax fejlesztőcsapat jóvoltából a 2007-es szezon is megkapta a maga hivatalos videojátékát. A MotoGP 07 a valódi versenysorozat királykategóriáját, a 800 köbcentis MotoGP kategóriát dolgozza fel. Szerepel benne minden versenyző, motorgyár, pálya és szponzor. Különlegessége, hogy választhatóak az Ilmor motorok is két versenyzőjükkel, habár a valóságban ez a csapat végül nem indult a bajnokságban. Két fő játékmódot különböztetünk meg a játékban.

 • A MotoGP a valódi versenysorozatot dolgozza fel, itt indulhatsz különálló versenyeken, küzdhetsz az idő ellen, vagy részt vehetsz a teljes világbajnokságban is. Több nehézségi fokozat gondoskodik róla, hogy mindenféle képességű játékos megtalálja a hozzá illő kihívást. A játék másik része az Extreme mód, amelyben kitalált, de valós helyszínek ihlette pályákon lehet száguldani valódi motorokkal. Ez a mód gyorsabb, izgalmasabb, és kevésbé szimulátor jellegű, mint licenszelt társa.

 • A MotoGP 07 irányítása igen életszerű, és sokak szerint a legjobb a motoros játékok között. Alapbeállításon az első és hátsó kerék fékjét külön lehet szabályozni, akárcsak a valóságban, ezzel finoman szabályozható a motor viselkedése, a különböző kanyarok bevétele, akár az erőcsúsztatás is. Figyelni kell a megválasztott ívekre és a pálya ritmusára is, ugyanis nagyon könnyű kiesni ebből, ami rossz versenyeredményekhez vezet. A győzelmekért képességpontok kaphatók, amiket szétosztva a játékos által alkotott karakter tudásfajtái (például fordulékonyság, sebesség, gyorsulás) között egyre jobb és jobb eredmények érhetők el.

 • A játékban egy gyakorló mód is helyet kapott, aminek segítségével az összes motoros manőver gyakorolható, valamint vannak kihívások is, amelyeket sikeresen teljesítve további képességpontok kaphatók.

 • A készítők nagy hangsúlyt fektettek a versenyhangulatra is, látni lehet a híres esernyős lányokat, a közönség őrjöng verseny közben, és most már a virtuális dobogóra is felléphetsz. A MotoGP 07 nemcsak a sport szerelmeseinek nyújt tökéletes kikapcsolódást, hanem azoknak is, akik érdeklődnek a motorok és a gyors, izgalmas versenyzés iránt.

 • MotoGP '07
  katalógusba hozzáadva: 2007.05.25.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: MotoGP '07

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok