MotoGP 20 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ MotoGP 20 - PC DVDMotoGP 20 - PS4MotoGP 20 - NSW
Bruttó ár
8.790 Ft
Nettó ár: 6.921 Ft
 
Termék kódja: 406907
MilestoneEN szinkron

MotoGP 20 [XBOX ONE]

Az új MotoGP játék új funkciókkal és izgalmas újdonságokkal érkezik. A hagyományos adrenalinban gazdag versenyzéshez, amelyet a játékosok annyira megkedveltek, egy stratégiaibb és realisztikusabb hozzáállás is csatlakozik.

A MotoGP 20 játékban a játékosok teljes ellenőrzést kapnak a karrierjük felett, és olyan döntéseket hoznak, amelyek kulcsfontosságúak a siker érdekében a pályán. A menedzser karrier végre visszatért, és sok új funkciót kínál, amelyek tesztelik a játékos versenyzői és stratégiai képességeit. A játékosok csatlakozhatnak a 2020-as szezon hivatalos csapatához, vagy új, valódi gyártók által szponzorált csapathoz a team MotoGP világából, és a teljes kísérőcsapatról kell gondoskodniuk, amely támogatni fogja őket az új csapat kiválasztásában, versenyadatok elemzésében vagy a versenymotor fejlesztésében.

A fejlesztői csapat sokat dolgozott azon, hogy a játékmenet több stratégiai elemet tartalmazzon és realisztikusabb legyen, új realisztikus funkciókat adtak hozzá, mint például üzemanyag-fogyasztás, aszimmetrikus gumiabroncskopás és nem utolsó sorban az aerodinamikai sérülés, amely most először jelenik meg a játékban, és hatással lesz nem csak a motor esztétikájára, de a teljesítményére is.

Sok korábbi sikeres funkció több fejlesztéssel tér vissza a játékba, a közösség visszajelzései alapján.

Híres történelmi mód
A közösség által az egyik legkedveltebb játékmód visszatér teljesen új formában, teljesen véletlenszerűen generált pályákkal, ahol a játékosoknak győzniük kell, hogy feloldhassák a leghíresebb versenyzőket és motorokat.

Neutrális AI 2.0 verzióban
Amit sokan csak utópiának gondoltak, valósággá vált! Az előző évben A.N.N.A (Artificial Neural Network Agent) egy gyorsabb, természetesebb és igazságosabb AI-t biztosított. A Milestone fejlesztői most tovább bővítették a képességeit, így képes stratégiailag kezelni a gumi elhasználódását és az üzemanyag-fogyasztást úgy, mint a valódi versenyzők.

Legjobb online élmény
A multiplayer játék dedikált szerverei további lehetőségeket kínálnak a megbízhatóbb és szórakoztatóbb online élményre. További fejlesztések kerültek be, amelyek bővítik az online játszhatóságot minden módban: nyilvános verseny, magánverseny, Race Director mód.



Az Online multiplayer mód Xbox Live Gold előfizetést igényel!

Az Online multiplayer mód aktív internetkapcsolatot igényel!


Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések MotoGP 20

Nincs vélemény a termékről.