MotoGP 21

A héten 1 ügyfél vásárolta meg
SZINTÉN ELÉRHETŐ MotoGP 21 - XBOX X|SMotoGP 21 - XBOX ONEMotoGP 21 - PS5MotoGP 21 - PC DVD
ÚJ TERMÉK
19.046 Ft
16.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 419284

Milestoneminden korosztály számára ajánlottangol verzió
Ajánlott termékek (2)

LEÍRÁS: MotoGP 21 [PS4]


Foglalj helyet a rajtvonalon, és készülj fel minden idők legreálisabb és legmegkapóbb MotoGP videojátékára!
Élvezd a teljes 2021-es szezont az összes hivatalos hivatalos osztállyal, névsorral és pályával. Több mint 120 hivatalos versenyző, 20 hivatalos pálya és új és továbbfejlesztett funkciók, például büntetési szabály bevezetése büntetőfordulás formájában.
A te karriered, a te szabályaid.

A bajnokságra vezető út vezetői karrierrel kezdődik. Állíts fel egy álomcsapatot, válassz hivatalos csapatok közül, vagy hozz létre egy teljesen újat, majd válassz tapasztalt szakembereket, akik segítenek a szezonban. Segítenek kulcsfontosságú döntések meghozatalában - például segítenek a legjobb szerződés megkötésében vagy annak megértésében, hogy a motor melyik részét lenne jó fejleszteni.


Gondolkodj gyorsan, még gyorsabban vezess!

Amikor a verseny minden aspektusát irányítani tudod, úgy minden döntés számít! Kövesd nyomon a tankban feltöltött üzemanyag mennyiségét, a fékhőmérsékletet és a gumiabroncs kopását, és dönts a versenystílusod és a verseny körülményei alapján. Készülj fel a legmegkapóbb versenyzői élményre, de ne ragadtasd el magad túlságosan: ha leesel a motorkerékpárról, akkor fel kell állnod és a lehető leghamarabb vissza kell ülni. Minden másodpercet számít.


Nyerj stílusosan!

Akár a versenyzésről, akár a kinézetről legyen szó, a stílus kulcsfontosságú a MotoGP 21-ben. Tűnj ki a tömegből, és mutasd meg egyedi stílusod! Testreszabhatod sisakod, kezeslábasaid, matricáid, versenyzői számod és színeit 5 hihetetlen grafikus szerkesztővel!MotoGP 21
katalógusba hozzáadva: 2021.02.24.
Kapcsolódó termékek (4)

Vélemények: MotoGP 21

Nincs vélemény a termékről.