MotoGP 21 [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
15.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 423386
Milestone

MotoGP 21 [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt a csomagolás sérülésmentes, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Foglalj helyet a rajtvonalon, és készülj fel minden idők legreálisabb és legmegkapóbb MotoGP videojátékára! Élvezd a teljes 2021-es szezont az összes hivatalos hivatalos osztállyal, névsorral és pályával. Több mint 120 hivatalos versenyző, 20 hivatalos pálya és új és továbbfejlesztett funkciók, például büntetési szabály bevezetése büntetőfordulás formájában. A te karriered, a te szabályaid.

A bajnokságra vezető út vezetői karrierrel kezdődik. Állíts fel egy álomcsapatot, válassz hivatalos csapatok közül, vagy hozz létre egy teljesen újat, majd válassz tapasztalt szakembereket, akik segítenek a szezonban. Segítenek kulcsfontosságú döntések meghozatalában - például segítenek a legjobb szerződés megkötésében vagy annak megértésében, hogy a motor melyik részét lenne jó fejleszteni. Gondolkodj gyorsan, még gyorsabban vezess!

Amikor a verseny minden aspektusát irányítani tudod, úgy minden döntés számít! Kövesd nyomon a tankban feltöltött üzemanyag mennyiségét, a fékhőmérsékletet és a gumiabroncs kopását, és dönts a versenystílusod és a verseny körülményei alapján. Készülj fel a legmegkapóbb versenyzői élményre, de ne ragadtasd el magad túlságosan: ha leesel a motorkerékpárról, akkor fel kell állnod és a lehető leghamarabb vissza kell ülni. Minden másodpercet számít. Nyerj stílusosan!

Akár a versenyzésről, akár a kinézetről legyen szó, a stílus kulcsfontosságú a MotoGP 21-ben. Tűnj ki a tömegből, és mutasd meg egyedi stílusod! Testreszabhatod sisakod, kezeslábasaid, matricáid, versenyzői számod és színeit 5 hihetetlen grafikus szerkesztővel!


Értékelések MotoGP 21 [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.