MotoGP 24 (Day One Edition) [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
15.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 475344
Milestone

MotoGP 24 (Day One Edition) [PS5] - BAZÁR (használt termék)

A termékleírás fordítása folyamatban van, amint elkészül, a honlapon azonnal közzétesszük


Új termék leírása:

Találd meg magadban a bajnokot!


A hivatalos 2024-es bajnokság a kezedben van! A játék új funkciókat, rivalizálást és online versenyeket kínál. Pattanj fel a motorra, győzd le az akadályokat, és élvezd a legújabb MotoGP-szezon hivatalos tartalmát.

Tartozz a világ elit versenyzői közé, és versenyezz a világ legelismertebb pályáin! Nyerd meg a világbajnoki címet, és légy MotoGP legendája! Csatlakozz világszerte több millió rajongóhoz, és élvezd az adrenalinnal teli versenyt a legmagasabb szinten!

A játékról

  • Karrier, fordulatok, kihívások
    Az igazi versenyzőknek nehéz döntésekkel kell szembenézniük a pályán és azon kívül is. Ápolja kapcsolatait más MotoGP-versenyzőkkel a játék közösségi környezetében! Mind a barátok, mind az ellenfelek különböző módon kihívást jelentenek. Nézz szembe a fordulatokkal, és tedd őket még drámaibbá! Ha sikerül zseniálisan úrrá lenni ezeken a kihívásokon, az erősíti karriered a MotoGP-ben. Tapasztald meg a vadonatúj versenypiacot, és hozd létre a valaha volt legdinamikusabb karriert! Minden játékszezon frissítéseket és új forgatókönyveket hoz magával. Ha új kihívásokat keresel, csatlakozz egy új csapathoz és érd el a győzelmet! Meddig vagy hajlandó elmenni a dicsőségért?

  • Kezdőknek és tapasztalt versenyzőknek egyaránt
    Veterán vagy újonc, a MotoGP24 izgalmas élményt nyújt. Az adaptív nehézségi rendszer lehetővé teszi a számítógépes ellenfelek szintjének beállítását a versenyek és kvalifikációs futások során nyújtott teljesítményed alapján. Teljesíts különleges kihívásokat a MotoGP Akadémián, és fejleszd vezetési képességeidet oktatóanyagokon keresztül. Ha további támogatásra van szükséged, aktiváld a neurális asszisztens rendszereket, amelyek segítenek a kanyarodásban, a fékezésben és a gázadásban. A fogyatékkal élő játékosok számára készült új funkciókkal, például csökkentett játéksebességgel, változatos színpalettákkal a színes látássérültek számára és egykezes vezérlési lehetőségekkel, a MotoGP 24 mindenki számára megfelelő játék. A MotoGP 24 nemcsak izgalmas versenyeket kínál, hanem testreszabható játékélményt is. Játékstílusodtól és képességeidtől függetlenül ez a játék lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezd. Az adaptív nehézségi rendszer arra való, hogy az élményt a képességeidhez igazítsa, akár kezdő, akár tapasztalt versenyző vagy.

  • MotoGP Stewards
    Számítógépes ellenfeled átlépte a határt, és nem játszott tisztességesen? A MotoGP Stewards versenyirányító rendszer mindenkit egyformán büntet, és nem tesz különbséget emberi játékosok és számítógépes ellenfelek között. Mind a versenyeket, mind az időmérőket figyeli, hogy mindenki számára tisztességes versenyzési élményt biztosítson. Egy egyszerű figyelmeztetéstől kezdve ez a funkció büntetéseket oszt ki, mint például visszafutás, hosszú kör megtétele vagy időbüntetés – mindez attól függően, hogy mi történt a pályán.

  • Maximálisan testreszabható látványelemek
    Személyes stílusod nem csak abban mutatkozik meg, ahogy bemutatod magad a pályán, hanem a saját vizuális kifejezésedben is. Élvezd a különféle lehetőségeket a pilóta megjelenésének módosítására a grafikus szerkesztőknek köszönhetően. Hozd létre saját versenyszámodat, stílusos foltokat, színes matricákat és egyedi sisakot! Ezek a kreatív lehetőségek lehetővé teszik, hogy kifejezd eredetiséged és stílusod a pályán. És ez még nem minden – megoszthatod alkotásaid más játékosokkal a cross-play funkción keresztül, amely már a játék kezdetétől elérhető. Töltsd le tehát kedvenc elemeid, és készülj fel egy kivételes versenyélményre!

  • Új LIVEGP-k, Cross-play és osztott képernyő
    Végy részt a LiveGP versenyeken, és feszegesd határaid! Hívj ki másokat, és mutasd meg, hogy a legjobbak között vagy! Ezeken a havi online versenyeken pontokat gyűjthetsz, és feljuthatsz a ranglistákra. Találd meg a legjobb ellenfeleket a világ minden tájáról a cross-play funkcióknak köszönhetően, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző platformokon játszhass! Hívd meg barátaid, és versenyezz otthon osztott képernyős versenyeken, hogy megtudd, ki az igazi bajnok!

Crossplay csak PlayStation és Xbox konzolon / Online játék nem érhető el Nintendo Switchen / A Cross-play elérhető PlayStation és Xbox konzolok között, PC és Nintendo Switch verziókon nem érhető el.


MotoGP 24 Day One Edition bónusz tartalma

  • DLC Nolan Helmet Liveries
    Ez a DLC-csomag 4 speciális változatot ad a Nolan X-804 RS Ultra Carbon sisakhoz. Ez a sisak és változatai elérhetőek lesznek karrier módban, gyors módokban és online játékban.

  • DLC Test Suits
    Ez a DLC-csomag tartalmazza a MotoGP versenyzői által a téli tesztek során használt összes fekete stílusú ruhát. Ezek a kiegészítő ruhák a MotoGP-versenyzők és az egyéni versenyzők számára egyaránt elérhetők lesznek karrier módban, Time Attack módban és online játékban.

Trailer

Értékelések MotoGP 24 (Day One Edition) [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.