MotorStorm: Pacific Rift PS3

Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 36548
PlayStationEN szinkron

MotorStorm: Pacific Rift [PS3]

Üdv a MotorStorm Pacific Rift fesztiválon, ahol csak a legjobb éli túl a valaha látott legbrutálisabb offroad versenyt.

A MotorStorm Pacific Rift verseny startvonalán feldübörögnek a motorok, de a start előtt egy futó pillantást vetünk az új játék környezetére. A buja sziget homokos strandjai, fás erdői, füves tisztásai, vulkáni képződményei és vízesései mind magával ragadók. Egy paradicsomi sziget, amely a tűztől született, a környezete építette fel, a természet uralta és lakatlan volt... egészen mostanáig."
Ez bizony sziget

Most, ahogy a MotorStorm Pacific Rifts megnyitotta kapuit - nincs helye a félelemnek, sajnálatnak vagy az öreguras stílusnak. Mindent a maximumra, élvezd, ha a verseny közben az arcodba csap a sár és a por. Az Evolution Studios' féktelen versenyzőit elképesztő energia löki előre, a benzin nemcsak a motort hajtja, hanem maga a vadsággal, veszéllyel de győzelmekkel teli világot is.

Ahogy kiválasztottad a karakteredet, és a ruházatot, gyakorlatilag megváltottad a jegyed a MotorStorm fesztiválra, ahol masszív zenével, partikkal és gyors kocsikkal találkozhatsz. Motorok, rally autók, igazi nehézfiúk is, mint pl. a monster truck amellyel a 8 géposztály mindegyike képviselteti magát a 16 versenyen, melyet 4 különböző nehézségi zónába osztva találhatsz, attól függően, milyen alapelem a legjellemzőbb az etapra (Earth, Air, Fire és Water).

Maga a sziget igazán lenyűgöző a vízesésekkel és a csodás vegetációval amely szinte inspirál a jobb teljestményre, a változatos időjárással és fényviszonyokkal, a gyönyörű naplementékkel, a vibrálóan élő erdőkkel és sok minden mással, amely a versenyt felejthetetlen élménnyé teszi.

Sokféle versenyszám

Mindegyik verseny tartogat előnyöket és hátrányokat számodra, attól függően, milyen járművel indulsz. Például a motorok az ugratókkal és szűk járatokkal teli pályák királyai, de a vizes környezetben a csúszós felület bizony megnehezíti a dolgukat. A járműpaletta másik oldalán a monster truck gyakorlatilag mindenen átgázol, legyen az növényzet vagy más akadály, de súlya és bivalyerős motorja miatt a rozoga hidakat is gyakorlatilag kettétépi.

A felsorolt példákból és a rendkívül sokrétű verseny típusokból (például feszes de vidám "Eliminator" típus, ahol az utolsó helyezett mindig kiesik egészen addig, amíg csak egy marad) következik, hogy mindegyik pálya más és más kihívásokat tartogat az előzőhöz képest. A nehezebb járművek mindig levágják a kanyarokat, amit a következő körben nemcsak te, hanem ellenfeleid is kihasználhatnak.

Ezek és az elképesztő sebességérzet mind elősegíto, hogy a MotorStorm Pacific Rift tényleg valósnak tűnjön. Az ellenfelek hibáznak, és néha beleszállnak ebbe-abba, a nagyobb járművek letiporják a kisebbeket, akik persze ezt szeretnék elkerülni. A taktika ugyanúgy fontos, mint a gyors reakciók, s ez a kettősség által lehetséges, hogy még az utolsó helyről is csodásan fel lehet törni s az egész versenyt megnyerni kihasználva a jármű pozitív adottságait is. Kivánhatnál-e még többet annál, hogy akár négyen is játszattok osztott képernyőn, vagy max. 16-an online?

Életed a vezetés

A vezetés látványos dinamikája kiegészül számos olyan vizuális effekttel, amely tényleg színessé teszi az összeképet: ahogy a rovarok repülnek, vagy bizonyos dolgok nekicsapódnak és szétkenődnek a szélvédőn, illetve ha a szemedbe megy valami, csak fokozatosan nyered vissza a teljes látásodat.

Ellenállhatatlan, élményteli: a MotorStorm Pacific Rift varázslatos verseny, ahol égő gumik, szétszakadó váltók és sok-sok-sok órányi verseny vár rád, mindez gyönyörűen előadva. Az Evolution Studios ismét bebizonyította, hogyan lehet igazi szenvedéllyel megalkotni egy játékot, anélkül, hogy maga a lényeg elveszett volna. Ez egy olyan "veszedelem", amelyet soha nem akarsz abbahagyni.

Értékelések MotorStorm: Pacific Rift

Nincs vélemény a termékről.