Mount & Blade Collection

ÚJ TERMÉK
5.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 204790

Paradox 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Mount & Blade Collection [PC DVD]


A csomag tartalmazza a Mount & Blade, Mount & Blade: With Fire and Sword és a Mount & Blade: Warband játékokat.

Mount & Blade

Középkor szimulátor első vagy harmadik személy nézetből. Az utazásaid megvalósíthatók gyalog vagy lóháton is ebben a terjedelmes világban, ami remek színhelye lehet a különféle kalandokban való részt vételnek, vagy akár a véres csatáknak.

Ez a komplex RPG olyan elemekkel is bír, amik más játékokban egyáltalán nem elérhetők, vagy ha elérhetők is, akkor sem ilyen kidolgozott formában. Alapjaiban véve egy megszokott RPG címről van szó, amiben a saját fantáziád szerint készítheted el a karakteredet, amivel aztán elindulsz kalandozni a középkori világ királyságaiba, és felfedezni az élő környezeted.

Azonban nem egyetlen egyed kalandjairól van szó. Fokozatosan a magányos harcos szerepéből felküzdheted magad akár parancsnokká is, hogy aztán a csapatodba kiképzetlen egyedeket is felvehess, akikből aztán valódi harcosokat faraghatsz. A játékban valóban fontos szerepet töltenek be a lovak is, amik a helyváltoztatás mellett a harcokban is kiválóan felhasználhatók.


Mount & Blade: With Fire and Sword

A középkori szimulátor nem egyenes folytatása, aminek fejlesztésében jelentős részt vállaltak a Mount & Blade fejlesztői is. Talán éppen ezért játék a lengyel és az európai történelem témájával foglalkozik elsősorban, beleértve a huszárokat is. Ez okból kifolyólag a kardok és az íjak mellett új lőfegyverek is rendelkezésedre állnak.

A játékot a "With Fire and Sword" című könyv és film inspirálta. Újra a játékos elé tárja az eddig sehol nem látott lehetőségekkel felruházott világot, szabad kezet adva a döntések meghozatalában, a történelmi feljegyzések alapján.


 • Nyitott játékvilág, amiben szabad kezet kapsz a döntések meghozatalára. A kezeidben van egész Kelet - Európa sorsa
 • Egyedi harcrendszer, szúró és lőfegyverekkel, valósághű lovaglási lehetőségekkel
 • Széles skálája a felszereléseknek. A hosszú huszár kopjáktól a szablyákon keresztül a muskétákig. Minden fegyvernek megvan az erős és a gyengébb oldala is
 • Több utalás is található Sienkiewicz trilógiájára a játékban
 • Kidolgozott karakterfejlődési rendszer, osztályokra vonatkozó korlátozások nélkül, amik a szokásos RPG játékokban megszokott lehet
 • Szabad interakció a többi karakterrel, beleértve a párbeszédeket is
  Mount & Blade: Warband

  Az első, de önállóan is futtaható datadisc a hibrid RPG stratégiához, a Mount & Blade - hez. A fő előnye, hogy a küldetésekre most már akár egyedül, vagy egy csapat kapitányaként is elindulhatsz, vagy be is kapcsolódhatsz az ellenséges királysággal folytatott politikai játékokba. Ha a második utat választod, akkor hosszú diplomáciai tárgyalásokra is készen kell állnod az udvaron belüli rivalizálás mellett. Mindkét esetben azonban biztos, hogy találkozni fogsz az új ellenséggel, Sarranid szultánnal.

  A szultán udvarának megtervezésekor a készítők a középkori arab kultúrából merítettek ihletet. A térképen jó néhány új falu és város is megjelenik, amiket megpróbálhatsz erővel vagy diplomáciai úton bevenni. A datadisc nagy újdonsága a multiplayer játéklehetőség, amiben akár 64 játékos is részt vehet, a játékosok két csoportra osztásával. Mindkét csapat egyetlen parancsnok utasításait követi, aki egyetlen gombnyomással adhatja ki a parancsot az íjászoknak, és az egység bármelyik tagjának.


 • A karddal ejtett sebesülések mértékét befolyásolja a suhintás gyorsasága
 • Megszerezhető más nemesi nemzetségek elismerése, amik aztán mind anyagi, mind katonai támogatást nyújtanak
 • Lehetőség van politikai házasságok létrehozására, ami jelentős anyagi előnnyel járhat
 • Fejlett várvédelmi és ostrom rendszer
 • Új páncél textúrák és valósághűbb ló modellek
 • Multiplayer támogatás
 • Mount & Blade Collection
  katalógusba hozzáadva: 2012.03.16.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Mount & Blade Collection

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok