Move Mind Benders

ÚJ TERMÉK
3.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 204393

Sony minden korosztály számára ajánlott angol verzió A játék PlayStation Move mozgásvezérlő nélkül NEM fut!

LEÍRÁS: Move Mind Benders [PS3]


A csomag tartalmazza a Tumble, az Echochrome 2 és a Lemmings játékokat.

Három közkedvelt játék, ami megmozgatja az agysejtjeidet, most egyetlen Blu - ray lemezen Move támogatással, ami különleges játékélményben részesít, akár sztereoszkópikus 3D - ben.
Tumble
Építs tornyot a kockákból, és szerezz minél több pontot, ebben a fizikán alapuló puzzle játékban. A PlayStation Move Motion kontroller segítségével pontosan elhelyezheted az objektumokat, és hagyhatod őket leesni, hogy teljesítsd a kitűzött célt az egyes szinteken.
Echochrome 2
AZ Echochrome 2 egy egyedülálló játék, amiben kihasználhatod a fantáziádat a különféle feladatok megoldására, miközben a fény és az árnyék tulajdonságait használod ki. A fények és az árnyékok elforgathatók, módosítható az intenzitásuk, hogy pontosan meg tudd határozni, hogyan essen be az az egyes objektumokra, vagy, hogy milyen árnyékot vessenek azok. A fő cél a szereplő eljuttatása a pálya elejéről a végére, a különféle fény és árnyék szögek megváltoztatásának segítségével. Ebben a részben több lehetőséget kapsz, mint az Echochromeban, a lehetőségek szinte végtelenek, hiszen minden játékos másképpen látja a világot.
Lemmings
Irányítsd a Lemmingek seregét, hogy az indulópontból adott idő alatt eljuthassanak a célhoz. A Lemmingek próbára teszik a stratégiai képességeidet és a gondolkodásodat. Használd ki az egyes Lemmingek különleges képességeit: Bomber - kívánság szerint robban, Floater, Basher - horizontálisan rúg, Blocker - akadályt képez, Builder - utat épít a többieknek.
 • Több, mint 100 szint
 • Különféle környezetekbe helyezett pályák
 • Öt témához igazított szintek, mindegyik egyedi kinézettel
 • A Level Editor segítségével saját pályák is készíthetők, menthetők
 • Move Mind Benders
  katalógusba hozzáadva: 2012.02.23.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Move Mind Benders

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok