MudRunner: a Spintires Game (American Wilds Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ MudRunner: a Spintires Game (American Wilds Edition) - PS4MudRunner: a Spintires Game (American Wilds Edition) - XBOX ONEMudRunner: a Spintires Game (American Wilds Edition) - NSW
Bruttó ár
11.990 Ft
Nettó ár: 9.441 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 387468
FocusEN szinkron
A játék aktív internetkapcsolatot és a Steam rendszerben történő aktivációt igényel!

MudRunner: a Spintires Game (American Wilds Edition) [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A független sláger Spintires végsõ verziója, amely több mint egymillió darabot adott el. A játékosok ismét a hihetetlen terepjárók kereke mögött vannak, csak keresztföldrajzi térképek és térképek a szibériai vidéken. A játék tökéletes offroad szimulációvá válik. Az elõdhez képest öt új terep, tizenhárom jármû, egy új hívási mód kilenc konkrét térképen és még sok más dúsított. Útközben tizenkilenc erõteljes terepjáróval járjon, amelyek mindegyikének sajátos jellemzõi és kiegészítései vannak. A szélsõséges körülmények és a dinamikus nappali és éjszakai ciklusok során a gyönyörû tájak akadályainak leküzdése. Fedezze fel a különbözõ akadályokat, amelyek realisztikusan reagálnak a jármû súlyára és mozgására. 19 hihetetlen terepjáró széles választéka. Hatalmas homokozó sibir környezetben. Fel kell tölteni a veszélyes feladatokat szélsõséges körülmények között. Új játékmód az egyének számára, valamint a 4 játékosos együttmûködés módja.

Értékelések MudRunner: a Spintires Game (American Wilds Edition)

Nincs vélemény a termékről.