MX vs. ATV: Untamed

SZINTÉN ELÉRHETŐ MX vs. ATV: Untamed - WiiMX vs. ATV: Untamed - PS3
ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 34635

THQ minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: MX vs. ATV: Untamed [XBOX 360]

 • Aszfalton száguldozás helyett sokan szeretik próbára tenni magukat terepen is. Nekik készült az MX vs ATV Untamed, amely egy ízig-vérig off-road versenyjáték krosszmotorokkal és quad-okkal a főszerepben. A játék az egyedi fejlesztésű Rythm Racing technológiát alkalmazza, és ebben a részben tartalmaz erőcsúsztatásokat, és még merészebb trükköket, mint eddig. A játékban több versenyág is helyet kapott. Ilyen a motocross, az opencross, supercross, supermoto és az endurocross. Minden versenyágban más a lényeg, másképp folynak a versenyek és a bajnokságok is.

 • Ez még nem minden, további érdekességek is választhatók, például a Minibike sorozat, és mindenféle vicces, humoros járművek is. Lehetőség van részt venni az összes versenysorozatot magában foglaló, azokat összevegyítő hatalmas bajnokságban, az X-Cross-ban is. Többféle pálya van, nemcsak hivatalos versenyarénák, de természetes helyszínek is. Ezeken rengeteg ugrató és olyan hely van, ami trükkök kivitelezésére alkalmas. Az MX vs ATV Untamed összesen több, mint 50 lehetséges trükk-kombinációt tartalmaz.

 • Amivel versenyzel, az a sajátod: Lehetőséged van testreszabni a versenygépedet, kiegészítőkkel és több, mint 100 valódi szponzor által támogatott alkatrésszel. Ezek az alkatrészek befolyásolják a jármű vezethetőségét, sebességét, és egyéb tulajdonságait. Ha pedig egy kis kikapcsolódás kell a sok mocsokkal járó off-road versenyek mellé, ez a játék erre is lehetőséget ad minijátékok formájában.

 • Összesen öt ilyen minijáték hozzáférhető, a jégen történő ATV Hockey-tól kezdve egészen a fogócskáig. Az MX vs ATV Untamed az egyik legteljesebb off-road csomagot kínálja Xbox 360 konzolon, így a téma iránt érdeklődőknek mindenképp érdemes tenni vele egy próbát.

 • MX vs. ATV: Untamed
  katalógusba hozzáadva: 2008.03.03.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: MX vs. ATV: Untamed

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok