MXGP 3: The Official Motocross Videogame Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ MXGP 3: The Official Motocross Videogame - PC DVDMXGP 3: The Official Motocross Videogame - PS4MXGP 3: The Official Motocross Videogame - NSW
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 366402
MilestoneEN szinkron

MXGP 3: The Official Motocross Videogame [XBOX ONE]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Az új MXGP kiadás a 2016-os évadon alapul, dinamikus örömteli élményt nyújtva, amely garantálja az Unreal Egnine 4 grafikus és technikai változásait. Gondoskodjon a gázról, és készen áll arra, hogy elõre nem látható dinamikus idõbe kerüljön, ami egyedülálló a mûfajban. A naptól a buja csúszkaig minden változás nagyban befolyásolja a lovasok láthatóságát és a rendkívül deformálódó pályákat, amelyek kihívást jelentenek a leginkább kihívásokkal teli versenyzõknek is. Lines is a legnagyobb probléma, sár, por és dinamikus deformáció lesz mestere minden helyzetben, míg a hang a motor teljes sebességgel, párosulva az új grafikus motor nem fog létrehozni környezeti hangzik láncfûrész. Ha ezek az újítások nem elég az Ön számára, megtalálja itt a karrier módját és a testreszabott testreszabhatóságot a hivatalos MXGP és MXGP 2016 sorozatú versenyzõk mellett, mind az offline, mind az online módokon.

Értékelések MXGP 3: The Official Motocross Videogame

Nincs vélemény a termékről.