MySims Agents

ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 38202

Electronic minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: MySims Agents [Wii]

Küldetésed, hogy lerántsd a leplet Morcubus, a MorcuCorp elnökének baljós terveiről majd meghiúsítsd azokat. Keress bűnjeleket és old meg az eseteket a városban és azon túl, így majd összeáll a kirakós.


Számtalan kifinomult kütyüvel felszerelkezve keress lábnyomokat, törd fel a lakatokat és számítógépeket és végezz törvényszéki nyomozást is. Ugorj, mássz, egyensúlyozz és építkezzél, amint követed a bűneseteket, bármerre is visz az utad. Szállj fel magánrepülőddel, hogy eljuss egy ősi templomba, egy ijesztő kastélyba vagy akár egy kunyhóba a hófedte hegycsúcson. Utadon találkozhatsz más MySimekkel is, akikből különleges csapatot állíthatsz össze, így könnyebben felfedheted a titkokat.

Fedezd fel a világot
 • Fedezd fel a várost, és mindent azon túl a hegyi kunyhótól az ősi templomig, vagy akár a dzsungelig!

  Oldd meg a rejtélyeket
 • Nem csak furfang és ügyesség kell a megoldáshoz, hanem a sok ügynöki kütyü. Kövesd a nyomokat, bárhova is vezetnek, lehet, hogy majd ugrálnod, másznod vagy egyensúlyoznod kell. Az is előfordulhat, hogy lakatokat vagy számítógépeket kell feltörnöd. Minden nyomozói képességedre szükség lesz, legyen szó kihallgatásról, helyszínelésről, vagy nyomolvasásról.

  Alkosd meg ügynökökből álló csapatodat
 • Vedd be csapatodba a MySimeket, akikkel utad során találkozol. Adj nekik feladatot, hogy gyűjtsenek információkat, így elérhetővé válnak a jól megérdemelt jutalmak is.

  Építs és alakíts kedvedre
 • Díszítsd főhadiszállásodat a kalandok során talált kincsekkel és turbózd fel berendezésekkel, hogy csapatod ügyesebbé váljon.


 • MySims Agents
  katalógusba hozzáadva: 2009.09.02.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: MySims Agents

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok