Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 5

ÚJ TERMÉK
9.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 39063

Namco 12 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 5 [PS2]

A Naruto kalandjait feldolgozó Ultimate Ninja széria most egy újabb, ötödik résszel bővült, amely kizárólag PS2-re jelent meg.


Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 5 - PS2
Értékelve 4.6 az 5-ből 5 értékelés alapján
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 5
katalógusba hozzáadva: 2009.11.25.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 5

od iljas misi  3 az 5 csillagból! 07.03.2013
mikor lehet már rendelni már szószerínt több mint 1-éve varom hogy raktáron legyen
SuperGamer.hu:
Üdv, Sajnos pillanatnyilag nem tudok Önnek még csak hozzávetőleges beszerzési időpontot sem mondani, mert a termék egyetlen beszállítónk raktárán sem elérhető, és nincs rálátásunk, hogy mikor válik elérhetővé. Olyat pedig nem szeretnénk megígérni, amit rajtunk kívülálló okokból nem tudnánk betartani. Amennyiben ad le megrendelést a termékre, akkor a rendszer először küld egy értesítést, hogy a termék beszerzése bizonytalan, de aztán amint lesz változás a termék elérhetőségében a rendszer egy automatikus üzenetben értesíteni fogja Önt a beraktározás várható idejéről. A megrendelés Önt semmire nem kötelezi, az bármikor visszamondható. A fent leírtak érvényesek minden \"várólistás\" termékre.
Üdvözlettel, Tóth Károly
 
od Szabó Zoltán  5 az 5 csillagból! 22.09.2012
Az én kedvenc játékom play station 2.-re. Én mindenkinek ajánlom aki nagy naruto rajongó, és azoknak is aki nem mert meg fogja szeretni!!!!!
 
od Béleczki Dalma  5 az 5 csillagból! 03.06.2012
Én már Januárba megrendeltem, de pont akkor nem volt raktáron remélem hamar lesz mert szeretnék venni!! SGHU: Sajnos azóta sem elérhető a beszállítói raktárakon. Amint lesz változás, a rendszer értesíteni fogja.
 
od Kónya Sándor  5 az 5 csillagból! 06.02.2011
A legjobb ps2-es Naruto játék, és bunyósok közöttis a toppon va n a Tekken5 és a DragonBall Z Budokai Tenkaichi 3 -al úgy fejfej melett :D Csak nelenne ilyen piszkosul drága...:_( a NArutok- mindig nagyon drágák . Viszik mint a cukrot. Csak azabaj ,hogy ennyi pénzből már majdnem veszek egy guitar hero-t gitárral és játékkal.... de azért kénemég hozzá pár ezres :P
 
od Kanász Nagy Ádám  5 az 5 csillagból! 05.08.2010
Ahogy megrendeltem pont akkor fogyott el. De nem baj remélem hamar lesz megint a raktáron. Mondjuk minden online web áruházban pont most fogyott el.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok