Naruto: The Broken Bond XBOX 360

Bruttó ár
9.590 Ft
Nettó ár: 7.551 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 36630
UbisoftEN szinkron

Naruto: The Broken Bond [XBOX 360]

A játék közvetlen folytatása a Rise of a Ninja-nak több új játékmenetbeli újdonsággal és tartalommal megrakodva.

  • Aki esetleg az előzményt nem ismerné, a Rise of a Ninja egy különös keveréke volt a nyílt terű, GTA szerű játékmenetnek (az egész rejtőző levél falut és környékét lemodellezték benne) és a különböző kombókat és jutsukat használó narutós verekedős stuffoknak megfejelve gyönyörű és tűéles cell shaded grafikával és történetalapú játékmenettel.

  • A folytatás se kínál majd ennél többet, inkább a szebb-jobb–több sémát követi. A történetet ott vesszük majd fel, ahol az előző részben abbamaradt, tehát Gaara legyőzése utáni történéseket játszhatjuk majd végig. Az előző részt sok kritika érte a történetre koncentráló küldetések száma miatt, ami valljuk be nem volt túl sok, a fő történeti szálat pár óra alatt be lehetett fejezni, ha az ember csak arra koncentrált, és nem foglalkozott a számtalan kisebb mellékküldetéssel, amik sajnos ugyanarra a sémára épültek így egy idő után vontatottá és unalmassá váltak.Az új részben ezen is változtatnak majd a srácok, sokkal több történetalapú küldetést ugyanakkor kevesebb és változatosabb melléküldetéseket ígérve. A történetet immár nem az animéből kivágott jelenetetekkel mesélik el, hanem ezt is átveszik a játék motorjával készült ingame átvezetők, amit én nem tartok annyira szerencsés lépésnek, mert azok a videók igencsak megdobták a játék hangulatát.

  • A játékmenetben is lesznek majd változások, a legnagyobb, hogy most már nem csak Narutót, hanem még másik két karaktert is (eddigi infók szerint Neji-t és Shikamaru-t) irányíthatjuk, akik között kedvünk szerint váltogathatunk(akár harc közben is), és küldetések alatti akadályokon is csak az ő különleges képességeik segítségével tudunk továbbjutni, így érdemes lesz őket is aktívan használni.Emellett ugyanúgy megmaradnak az analóg karokkal előhozható jutsuk, amiknek száma jelentősen megnő, tanulunk majd újakat, de a régiek is megmaradnak amiket még erősebbé fejleszthetünk majd. Ezenkívül a környezet is sokkal interaktívabb lesz, mint az előző részben.

  • A grafikáról az előző részben debütált next-gen cell shaded motor tovább fejlesztett változata gondoskodik aminek pedig nagyon örülünk, mert eddig is csodálatosan nézett ki de most egyenesen lenyűgöző lesz a látványvilág. Színes, tűéles nagyifelbontású textúrák, hatalmas területek megjelenítése, és mindezt mindenféle pop-up és frame-rate esés nélkül, mintha csak magát az animét néznénk(még talán szebb is)- szinte lemászik a képernyőkről. A szereplők részletességén is sokat javítottak és végre a szájuk is mozog beszéd közben.

  • A hangok is a szokásos Ubisoft minőséget hozzák, természetesen alapkellék a sorozat szereplőinek eredeti szinkronhangjai, illetve valószínűleg ismét letölthető lesz majd a japán hangsáv is a fanok nagy örömére.

  • Értékelések Naruto: The Broken Bond

    Nincs vélemény a termékről.