NBA 2K22 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ NBA 2K22 - PS4NBA 2K22 - Xbox Series X|SNBA 2K22 - XBOX ONENBA 2K22 - NSW
Bruttó ár
5.590 Ft
Nettó ár: 4.402 Ft
 
Termék kódja: 432782
2KEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 1.200 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 4.390 Ft-ért

NBA 2K22 [PS5]

Az NBA 2K22 az egész kosárlabda Univerzumot a kezedbe adja. Játssz most valódi NBA környezetben, hiteles csapatok és játékosok ellen. Építsd fel álmaid csapatát a mai csillagokkal és a tegnapi legendákkal együttvéve. Tapasztald meg a saját szakmai utad és személyes belépésed az NBA -be. Javítsd a vezetői képességeden ügyvezetőként. Bárki, bárhol játszhat az NBA 2K22 játékkal.

  • ÉLD MEG AZ IGAZI JÁTÉKOT - játssz kedvenc NBA és WNBA csapataiddal és sztárjaiddal, és tapasztalja meg a professzionális kosárlabda hitelességét a legmagasabb szinten.

  • TELJESÍTSD AZ ÁLMOD - menj bele a MyCAREER kezdő játékosának bőrébe, és alakítsd ki saját utadat az NBA -be. Találkozz barátokkal és ellenségekkel a fedélzeten kívül, mert a csúcsra jutás előrehaladása különböző irányokból vezet.

  • LÉGY A HATALMAS KÖZÖSSÉG RÉSZE - akár a városban (PlayStation 5 és Xbox Series X / S), akár a környéken (PlayStation 4 és Xbox One, Nintendo Switch és PC), élje kosárlabda életét a világ legnagyobb és legelevenebb játékosok közösségében.

  • ÉPÍTSD SAJÁT CSAPATOD - hozd létre a fantasztikus listát a MyTeam jelenlegi sztárjairól és korábbi NBA legendáiról. A MyTeam, egy folyamatosan gazdagító élmény ötvözve a kedvenc játékkártyáinak felfedezésének izgalmát és a MyTeam közösség által kínált legjobb listák megszerzésének intenzitását. Játssz, keress és versenyezz kihívásokon, és versenyeken is.

  • IRÁNYÍTÁS átveheti az irányítást általános igazgatóként, vagy felügyelheti az egész ligát kezdettől fogva biztosként - a legátfogóbb menedzsment szimulációs tapasztalatban: MyNBA és MyWNBA (MyGM és MyLEAGUE PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch és PC).

  • LEGÚJABB TAPASZTALAT - az NBA -ben mindig vissza kell térnie valami újhoz: a legújabb NBA / WNB névsorokhoz és játékosértékelésekhez, új kihívásokhoz és játékoskártyákhoz a MyTEAM -ban, a legújabb felszerelésekhez és kosárlabda eseményekhez a városban / környéken és még sok máshoz. A folyamatosan bővülő tartalommal és az egyik legszenvedélyesebb közösséggel az NBA 2K kosárlabda soha nem áll meg.

  • A JÁTÉK - Az NBA 2K élmény nemcsak kosárlabdát kínál. Ez egy kosárlabda kultúra és minden ami körülötte van. Fedezd fel a kezdő zenei művészeket a folyamatosan bővülő 2k Beats hangsávban. Mutasd meg magad a MyPLAYER lejátszóval a legújabb utcai viselet módban. Tervezd meg a saját cipődet, egyenruhádat a saját csapatának.



  • Kapcsolódó termékek (1)


    Értékelések NBA 2K22

    Nincs vélemény a termékről.