NBA Street Homecourt

ÚJ TERMÉK
7.590 Ft
Bruttó ár
Használt
2.490 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 4401

Electronic minden korosztály számára ajánlott angol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
2.490 Ft
Elérhetőség külső raktáron

LEÍRÁS: NBA Street Homecourt [PS3]

 • Az Electronic Arts nemcsak az élethű kosárlabda szerelmeseinek készít játékot (NBA Live sorozat), hanem azoknak is, akik a kevésbé élethű, de látványosabb, akciódúsabb játékokat szeretik. Ez az NBA Street franchise, amely az utcai kosárlabda műfaját dolgozza fel izgalmas formában. A feladat, hogy megvédd a hazai pályát az ellenfelektől, és igazi legendává válj az utcán.

 • A játék egyik nagy újdonsága a trükk remixer, amelynek segítségével teljesen új, saját trükköket készíthetsz játék közben. Az irányítás lehetővé teszi, hogy irányítsd a játékosod lendületét, ritmusát, és labdakezelési képességeit. Ahogy a különböző passzokat, dobásokat összekötöd, új speciális mozgások alakulnak ki. A karrier elején saját karaktert készíthetsz, akivel aztán nevesincs utcagyerekből kosárlabda-legendává válhatsz, miközben egyre több és több ellenfelet győzöl le. Valódi NBA sztárokat is kihívhatsz a saját pályájukon.

 • Az NBA Street Homecourt-ban helyet kapott például Carmelo Anthony és Rip Hamilton is. A játékban őrült trükkök, hihetetlen akciók és látványos támadások is kivitelezhetők, csapatszinten és egy az egy elleni játékban is. Nemcsak egyedül, de barátaiddal is részt vehetsz az élményben, hiszen egy gépen akár négyen is lehet játszani különféle csapatfelállásokban.

 • NBA Street Homecourt
  katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: NBA Street Homecourt

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok