NBA Street Homecourt [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
8.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 257883
Electronic

NBA Street Homecourt [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

  • Az Electronic Arts nemcsak az élethű kosárlabda szerelmeseinek készít játékot (NBA Live sorozat), hanem azoknak is, akik a kevésbé élethű, de látványosabb, akciódúsabb játékokat szeretik. Ez az NBA Street franchise, amely az utcai kosárlabda műfaját dolgozza fel izgalmas formában. A feladat, hogy megvédd a hazai pályát az ellenfelektől, és igazi legendává válj az utcán.

  • A játék egyik nagy újdonsága a trükk remixer, amelynek segítségével teljesen új, saját trükköket készíthetsz játék közben. Az irányítás lehetővé teszi, hogy irányítsd a játékosod lendületét, ritmusát, és labdakezelési képességeit. Ahogy a különböző passzokat, dobásokat összekötöd, új speciális mozgások alakulnak ki. A karrier elején saját karaktert készíthetsz, akivel aztán nevesincs utcagyerekből kosárlabda-legendává válhatsz, miközben egyre több és több ellenfelet győzöl le. Valódi NBA sztárokat is kihívhatsz a saját pályájukon.

  • Az NBA Street Homecourt-ban helyet kapott például Carmelo Anthony és Rip Hamilton is. A játékban őrült trükkök, hihetetlen akciók és látványos támadások is kivitelezhetők, csapatszinten és egy az egy elleni játékban is. Nemcsak egyedül, de barátaiddal is részt vehetsz az élményben, hiszen egy gépen akár négyen is lehet játszani különféle csapatfelállásokban.

  • Értékelések NBA Street Homecourt [PS3] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.