Necromunda: Hired Gun [PS5] - BAZÁR (használt áru)

Bruttó ár
9.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 433365
Focus

Necromunda: Hired Gun [PS5] - BAZÁR (használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentesen, közepes karcolás nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Válaszd ki a megbízást! Vadászd le a célpontot! Gyűjtsd be a jutalmat! Mozogj a bűnözés és a korrupció óceánjában, és hozz egyensúlyt Necromunda véres ökoszisztémájába kíméletlen bérgyilkosként! A jutalom tisztességes, a kutya hű és a fegyver megbízható - de túléled a vadászatot? A Necromunda: Hired Gun független, dinamikus, erőszakos és magával ragadó lövöldözős játék, amely a hírhedt Warhammer 40 000 város legsötétebb zugaiban játszódik. Iktasd ki a leghíresebb gengsztereket és mutánsokat a megfelelő díjazásért! A fegyvertár nagy arzenált kínál. Testedet egy tucat állítható augmentáció fejleszti, így futhatsz a falakon és átugorhatsz a szakadékokon. Kiber-masztiffod kiszimatolhatja és megölheti az ellenségeket, míg horgonyod lehetővé teszi, hogy gyorsan és fürgén mozogj egy széles területen.
  • Független, dinamikus lövöldözős játék a Warhammer 40,000 világában.
  • Fejleszd hűséges kiber-masztiff kutyádat, és harcolj mellette.
  • Végtelen fegyvermódosítások és augmentációs lehetőségek.
  • Fejlődj és lépj új szintekre a begyűjtött jutalmak révén!

  • Értékelések Necromunda: Hired Gun [PS5] - BAZÁR (használt áru)

    Nincs vélemény a termékről.