Need for Speed: Carbon-PS3 - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
6.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 228794
Electronic

Need for Speed: Carbon-PS3 - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A Need for Speed Carbon elvezet a világ legveszedelmesebb, adrenalin pumpáló utcai versenyeinek világába. A városért folyó versenyekben neked és csapatodnak mindent kockára téve kell előre kapaszkodnia, háztömbönként teret hódítva a riválisok elől.

Amint a rend őrei is beszállnak a buliba, a helyszín a Carbon kanyonba helyeződik át, ahol a hírnév és a megszerzett terület pillanatok alatt köddé válhat egy végzetes kanyarban. Képviseld saját autó osztályod, csapatod, versenyed a Need for Speed Carbon minden percében, részesévé válva az autóversenyek új forradalmának.

Túlélni a kanyont

Új kanyon párbaj és drift versenymódok teszik végső próbára a hideg fejet és a villámgyors reflexeket, ahol egy rossz mozdulattal sokkal többet veszíthetsz, mint az aktuális verseny.

Tiéd lehet a város

Háztömbönként szerezheted meg az újabb és újabb területeket, saját pályájukon legyőzve a rivális csapatok tagjait, majd utolsó vérig zajló küzdelemben magad mögé utasítva a csapatvezért is a Carbon kanyonban.

Testreszabható álomautók

A forradalmi Autosculpt™ autó szerkesztő eszköz segítségével teljesen szabadon tervezheted, fejlesztheted csapatod járműveit.

Autó osztályok

Tedd le voksod a tuning, az amerikai erőgép vagy az egzotikus autók mellett, és bizonyítsd be, melyik stílus képviselői a legkiválóbb versenyjárművek. Az új fizikai modellel minden osztály kezelése és vezetése más élményt jelent.

Csapatépítés

Kiváló stratégiai érzékkel kell megválasztanod csapatod tagjait, majd maximálisan kiaknáznod képességeiket az úton és a műhelyben egyaránt, hogy győztesen kerülhess ki a versenyekből és további fejlesztéseket eszközölhess autóidon.

Értékelések Need for Speed: Carbon-PS3 - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.