Need for Speed ProStreet HU PC DVD

Bruttó ár
4.290 Ft
Nettó ár: 3.378 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 7731
ElectronicHU feliratok

Need for Speed ProStreet HU [PC DVD]

Minden idők egyik legsikeresebb autóversenyzős sorozata a Need for Speed. Az Electronic Arts népszerű franchise-ának 2007-es epizódja a ProStreet, amely sok tekintetben szakít a széria hagyományaival. A ProStreet nem illegális utcai versenyzést mutat be. A játék versenyei szigorúan zárt versenypályákon zajlanak. Összesen négy versenyágban lehet küzdeni.


A Drag szimpla gyorsulási verseny, fél- illetve negyedmérföldes egyenes pályákon. Aki a jobb időt éri el, győz. A Grip versenyeken különböző versenypályákon lehet vívni a többi autó, vagy az idő ellen. Ez a mód tekinthető a "hagyományos" versenyzési stílusnak. A harmadik versenyág a Speed, amely kifejezetten a sebességre megy, legyen az legmagasabb végsebesség vagy átlagsebesség. Hosszú egyenesekkel és elnyújtott kanyarokkal tarkított, többnyire országutakon vagy épített pályákon folynak ezek a küzdelmek, ahol nem a helyezés számít, hanem kizárólag az elért sebességek. Ez alapján alakul ki a végeredmény. Végül pedig a Drift módban lehet és kell versenyezni, ami a farolást jelenti. A cél minél több pont begyűjtése, a kapott pontok száma pedig függ a farolás hosszától, sebességétől és szögétől is. Minden módra érvényes, hogy vigyázni kell az autóra, a Need for Speed ProStreet ugyanis részletes sérülésmodellt tartalmaz.

Ütközésektől az autók összetörnek, karosszériájuk megrongálódik. A pályákon található összes tereptárgy képes sérülést okozni az autókban, legyen az akár csak látható sérülés, de olyan is, ami már komolyan kihat a vezetési élményre. Sőt, ebben a játékban akár totálkárosra is törheted a kocsit.

A Need for Speed ProStreet-ben visszatér a tesreszabhatóság. Tetszés szerint lefestheted az autóidat, sőt, a kinézetét is alakíthatod az AutoSculpt funkcióval. Most már nemcsak bizonyos alkatrészeket, de bármelyik terelőszárnyat vagy karosszéria elemet formázhatod, az eredményt pedig egy virtuális szélcsatornában tesztelheted. Lehetőség van belső tuningra is, többszáz, valódi gyárak által biztosított alkatrész építhető be a kocsikba a lehető legjobb teljesítmény végett.

A feltuningolt autókat pedig nemcsak a méretes karrierben, de egymás ellen is fel lehet vonultatni. Osztott képernyőn ketten is játszhatnak a Need for Speed ProStreet-tel.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokCZ feliratok

Értékelések Need for Speed ProStreet HU

Nincs vélemény a termékről.