Need for Speed: ProStreet- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Használt
4.490 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 227818

Electronic minden korosztály számára ajánlott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Need for Speed: ProStreet- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

 • Minden idők egyik legsikeresebb autóversenyzős sorozata a Need for Speed. Az Electronic Arts népszerű franchise-ának 2007-es epizódja a ProStreet, amely sok tekintetben szakít a széria hagyományaival. A ProStreet nem illegális utcai versenyzést mutat be. A játék versenyei szigorúan zárt versenypályákon zajlanak. Összesen négy versenyágban lehet küzdeni.

 • A Drag szimpla gyorsulási verseny, fél- illetve negyedmérföldes egyenes pályákon. Aki a jobb időt éri el, győz. A Grip versenyeken különböző versenypályákon lehet vívni a többi autó, vagy az idő ellen. Ez a mód tekinthető a "hagyományos" versenyzési stílusnak. A harmadik versenyág a Speed, amely kifejezetten a sebességre megy, legyen az legmagasabb végsebesség vagy átlagsebesség. Hosszú egyenesekkel és elnyújtott kanyarokkal tarkított, többnyire országutakon vagy épített pályákon folynak ezek a küzdelmek, ahol nem a helyezés számít, hanem kizárólag az elért sebességek. Ez alapján alakul ki a végeredmény. Végül pedig a Drift módban lehet és kell versenyezni, ami a farolást jelenti. A cél minél több pont begyűjtése, a kapott pontok száma pedig függ a farolás hosszától, sebességétől és szögétől is. Minden módra érvényes, hogy vigyázni kell az autóra, a Need for Speed ProStreet ugyanis részletes sérülésmodellt tartalmaz.

 • Ütközésektől az autók összetörnek, karosszériájuk megrongálódik. A pályákon található összes tereptárgy képes sérülést okozni az autókban, legyen az akár csak látható sérülés, de olyan is, ami már komolyan kihat a vezetési élményre. Sőt, ebben a játékban akár totálkárosra is törheted a kocsit.

 • A Need for Speed ProStreet-ben visszatér a tesreszabhatóság. Tetszés szerint lefestheted az autóidat, sőt, a kinézetét is alakíthatod az AutoSculpt funkcióval. Most már nemcsak bizonyos alkatrészeket, de bármelyik terelőszárnyat vagy karosszéria elemet formázhatod, az eredményt pedig egy virtuális szélcsatornában tesztelheted. Lehetőség van belső tuningra is, többszáz, valódi gyárak által biztosított alkatrész építhető be a kocsikba a lehető legjobb teljesítmény végett.

 • A feltuningolt autókat pedig nemcsak a méretes karrierben, de egymás ellen is fel lehet vonultatni. Osztott képernyőn ketten is játszhatnak a Need for Speed ProStreet-tel.

 • Need for Speed: ProStreet- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)
  katalógusba hozzáadva: 2014.01.28.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Need for Speed: ProStreet- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok