Need for Speed Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Need for Speed - PC DVDNeed for Speed - XBOX ONE
Bruttó ár
8.390 Ft
Nettó ár: 6.606 Ft
 
Termék kódja: 306646
ElectronicEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.500 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 5.890 Ft-ért

Need for Speed [PS4]


Fedezze fel a Need for Speed sorozat nyitott éjszakai világának megfeszítő újraindítását öt lehetséges játékmóddal. Találja meg saját útját kölcsönösen összefonódó történetekkel, és próbálja meg minden idők legendáinak pozícióját elérni.

A Need for Speed magával hozza mindazt, ami miatt ez a sorozat a rajongók közt népszerű. Autentikus nyílt világ, az autós kultúra valósághű kidolgozása, és a játék mutatós története.

A Ventura Bay az Ön városi játszótere. A kacskaringós utakon, a város feletti dombokon, egészen a városnegyedekig gyakorlatilag állandóan rendőrjárőrök figyelik, a város az éjszaka érkeztével éled fel. A város, mely öt autómobil legenda hazája, napjaink szcénáinak vezéralakjai, melyek inspirálják Önt, hogy jobb és jobb teljesítményt érjen el, készségeit pedig teszteknek vetheti alá. Érjen el elismerést, váljon híres legendává.

  • Hozzon létre egy gépjárművet, amely vizuálisan és teljesítményben tükrözi személyiségét. Híres gyártók legendás gépjárművei állnak a rendelkezésére, a tunning és a vezérlés az Ön saját vezetési stílusához vannak igazítva. Készítse fel gépjárművét és vágjon neki az utcáknak.
  • A Need for Speed 5 különleges játékmóddal tér vissza: Speed, Style, Build, Crew és Outlaw, melyek lehetővé teszik a hírnév megszerzését, és a győzelem felé vezető saját útján való végigautózást. Az öt játékmód kombinációjával tökéletes pillanatokat élhet át. A különleges útszakaszokban vegye be a kanyart csúszva, és barátaival együtt próbáljon meg a rendőrség elől megszökni.
  • Az öt jellegzetes és kölcsönösen összefonódóó történetet az autómobil kultúra ikonjai inspirálták.
  • Szürkülettől napkeltéig fedezze fel ezt a nyitott világot, melyet az autómobil kultúra ural, és amely létéről  Ön eddig nem is tudott. Ez a játékvilág az új konzolok és a Frostbite engin ötvözeteinek segítségével éled fel. Az eredmény egy gazdag környezet, mely kétszer több útszakaszt tartalmaz, mint a Need for Speed: Rivals.


Értékelések Need for Speed

Nincs vélemény a termékről.