Need for Speed ProStreet

SZINTÉN ELÉRHETŐ Need for Speed ProStreet - XBOX 360Need for Speed ProStreet - PS3
ÚJ TERMÉK
9599 Ft
7.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 11470

Electronic minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Need for Speed ProStreet [Wii]

Vetélkedj az utcai versenyzés legmagasabb szintjén a Need for Speed™ ProStreet-ben. Nem elegendő már egyszerűen a környéket uralni, világszinten kell megállni a helyed. Építsd fel a tökéletes versenygépet, mutasd meg a többfajta versenyen, és verd meg a világ legjobb utcai versenyzőit! Itt az ideje, hogy bizonyítsd, te vagy az utcai autóversenyek királya.


A Need for Speed ProStreet az utcai versenyzés káoszát és adrenalin száguldását hozza el neked. Vidd el a végső határig magadat és az autódat, ám ez hibákhoz is vezethet, és a hibáknak most már következményei is vannak. Levegőben repkedő törmelék, szétzúzott fém…
Versenyezz a világ legikonikusabb verseny helyszínein: a tokiói Shuto gyorsforgalmi úton, az Autobahnon és a nevadai sivagatban. Az atmoszféra feszültséggel teli – őrjöngő tömeg, fotórealisztikus autók, és átható füst – mind azt szolgálja, hogy megteremtse a Terítés néven ismert gladiátori küzdelem intenzitását. A Need for Speed ProStreet a nyers erő, agresszió és intenzív versenyzés manifesztuma, ami annyira jellemző az utcaversenyző kultúrára.

Valódi, adrenalin fűtött versenyzés
 • Tapasztald meg az utcai versenyzés nyers erejét egy teljesen új fizikai engine és a sokkal találékonyabb gépi intelligencia segítségével.

  Urald az összes versenyágat
 • Nem egy egyszerű verseny megnyerése révén leszel az utca királya, négy különböző versenyágban kell bizonyítanod. Engedd szabadjára a szörny erejét az újragondolt drag módban, legyél autód ura a tandem drift módban, élvezd a versengés intenzitását a grip versenyben, és most először ízleld meg a sebesség ízét a Sebesség kihívásban.

  Vágtass a szakadék szélén
 • Az utcai versenyzés vad, és a hibák következményekkel járnak. Az autók darabjaikra eshetnek az új fejlett és összetett sérülés megragadó technológia révén. Legyél tanúja az autók ütközésének, a fém sikításának, repülő törmeléknek! A valósághűség további növelése érdekében a karambolokból származó füst és por felhők a többi versenyzőt is befolyásolják.

  Újragondolt vetélkedés mód
 • Új lehetőségek, amelyek felszítják a vetélkedés tüzét, és megteremtik a tökéletes verseny feltételeit közted és barátaid között. A szabályok drasztikusan megváltoztak, így az online aréna vadabb és intenzívebb élményt kínál.

  Az eredmények a teljesítményen múlnak
 • Nem kell, hogy autód sokat mutasson, ha a gépházban igazi erő rejtőzik. Most először legyél tanúja az Autóépítő rendszer hatásának – valós időben. Teszteld autódat szélcsatornában, és válassz több száz valóban létező alkatrészből, hogy tökéletessé tedd!

  Oszd meg tuningoló tehetségedet a világgal!
 • Amint megcsináltad, mutasd meg. Az új bluprint rendszer révén feltöltheted vizuális és teljesítmény testreszabásod eredményeit a netre. Amint letölti valaki, a neved minden esetben fel lesz tüntetve, amennyiben versenyen nyer a dizájnod gyümölcse.

  Fotórealisztikus autók és környezetek
 • Száguldj olyan autókkal, amelyek a legvalósághűbb nyers erőt, füstöt és kinézetet kínálják az eddig látottak közül. Valódi és releváns helyszínek, a legjobb utcai versenyek a világ minden tájáról, hogy a leglenyűgözőbb versenyhelyszínekben legyen részed.


 • Need for Speed ProStreet
  katalógusba hozzáadva: 2007.06.11.

  Vélemények: Need for Speed ProStreet

  Nincs vélemény a termékről.