NHL 15

SZINTÉN ELÉRHETŐ NHL 15 - XBOX ONENHL 15 - PS3
ÚJ TERMÉK
7.404 Ft
4.990 Ft
Bruttó ár
Használt
4.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 10 db
Kézbesítés dátuma 1.29. vagy 2.2.
Termék kódja: 246865

Utolsó frissítés időpontja: 2021.1.28. 12:35
Electronic15 éven aluliak számára nem ajánlottEN szinkron
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
4.290 Ft
Elérhetőség raktáron


LEÍRÁS: NHL 15 [XBOX 360]

246864 Az NHL 15 az új generációs konzolok erejével NHL stílusban jeleníti meg a hoki játszma élményét, emellett grafikai élményt, csodálatos hangzást és légkört teremt, meg minden eddiginél hatásosabb. Mind a 12 játékosra hatnak a fizika törvényei, melyek végeredménye akár több játékos összeütközése. A sportkommentátor az ismert kettős Mike "Doc" Emrick és Eddie Olczyk, valamint Ray Ferraro közreműködésével.
 • A történelemben először hat a fizika minden egyes játékosra még a legkisebb találkozás során is, melyről az NHL kolíziós fizika technológia gondoskodik mind a 12 játékos esetében. Az új generációs konzolok végre lehetővé teszik ennek a technológiának a fizika törvényeinek alárendelni a hokijátékosok karakterét. Minden cserénél fel kell készülnie egy kemény NHL stílusú játszmára, amely kapu előtti átláthatatlan helyzeteket produkál, valamint a játékosok harcát. 
 • Az NHL 15 játékban a korong az egyik legösszetettebb tárgyat képezi autentikus viselkedés szempontjából. Ennek eredménye, hogy a korong sokkal valósághűbb, mely képes a jég felületén kiszámíthatatlan, autentikus fordulásokat és visszapattanásokat produkálni, akár egy valódi NHL mérkőzésen.
 • Az új generációs hokijátékos karaktere egészen újszerű, hiszen a játékosok három rétegből tevődnek össze - testből, felszerelésből, mezből. Minden réteg egymástól függetlenül viselkedik, ami annyit jelent, hogy a koronggal való találkozásnál, esetleg egy másik játékossal való ütközésnél jobban tükrözi a valóságot. A Dynamic Cloth technológiának köszönhetően a játékosok ruhái reagálnak a játékosok gyors mozgására, mely a játék dinamikájának hű visszaadását segíti elő.
 • Hasonló technológiának köszönhetően mint az EA SPORTS UFC játékban, az NHL 15-ben a játékosok érzelmeit is átélheti, továbbá mozgás animációt kínál, ez a technológia, a sportolók eddigi legélethűbb reprezentációját teszi lehetővé. Ami a jégpályán való haladás mozdulatait, a győztes gól beütéséből fakadó érzelmeket illeti, a játékosok élethűbbek mint valaha.
 • Az NHL játékos minden képessége az Ön kezében van. A Skill Stick vezérlés segítségével a játékosok felett még nagyobb hatalma van. Védje a korongot, fogadja a passzt a sebesség megőrzése mellett és a jobb oldali kar intuitív vezérlősémájának köszönhetően fedezze fel a cselek egy sorozatát.
 •  A Vision AI vizuális mesterséges intelligenciának köszönhetően a játékosok képesek a játékolvasásra, és reagálni a történésekre, góllövési területek felismerésére, melyek elősegítik a folyamatos játékot.
 • Az NHL 15 örömmel üdvözli Mike „Doc” Emrick és Eddie Olczyk kommentátorcsapatát a fülkében. Ray Ferraro a jég közeléből mondja el a véleményét a mérkőzés eseményeiről. A kommentátor duó szintén a Vision AI technológiát felhasználva az élő közvetítésekhez hasonlóan megjósolják a játékosok következő lépéseit, több mint 35 000 sornyi vadonatúj kommentár felhasználásával.
 • Az NBC Sportsszal kötött megegyezésnek köszönhetően a videojátékokban tapasztalható eddigi legrealisztikusabb audiovizuális kép élvezhető. A játszmák bevezetőiben az „NHL on NBC” stábja üdvözli a játékost az adott városban.
 • A közönség sora élethű, a meccs során megfigyelheti a viselkedésük változásait kesztyű eldobása után, egy erős ütés következtében, megfigyelheti ahogy saját nevünket tartalmazó táblákat tartanak kezükben.
 • Nincs jobb érzés, mint az NHL 15 élő mérkőzésén a stadion legjobb helyein részt venni. Az új generációs konzolok végre lehetővé teszik az NHL számára a részletekre való kitérést, az arénák egyedi elemeinek megörökítését - például a világítást, a játékosok által használt folyosók részleteit stb., amely eddig nem volt lehetséges.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

EN szinkronCZ feliratok
NHL 15 - XBOX 360
Értékelve 4.5 az 5-ből 4 értékelés alapján
NHL 15
katalógusba hozzáadva: 2014.08.19.

Vélemények: NHL 15

Nincs vélemény a termékről.