NHL 16 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ NHL 16 - PS4
Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 306722
ElectronicEN szinkron

NHL 16 [XBOX ONE]


Érkezik az NHL 16 jégpályás csapatjátékos feldolgozása. A közkedvelt singleplayer módban új funkciók és elemek várnak a játékosra, minden játékos pozíció változáson esett át, a konkurenciátlan mérkőzés igazán kiváló légkört teremt. A 16 évad fejlesztésében a rajongók is részt vettek.


  • A hoki egy sport, amely a kompetitív csapatjátékának köszönhetően feléled. Akár a gyorsaságnak, készségnek, testiségnek köszönhetően, minden játékosra hatással van, függetlenül annak pozíciójára, vagy csapatban betöltött szerepére. Hívja meg barátait, és játszon valamelyik 6 vs 6 Online Team Play, Online Couch Co-op, vagy a kidolgozott EA Sports Hockey League módokban, és bizonytsa be, hogy a remek játékosok nem győzhetik le ezt a remek csapatot.
  • Akár foteljéből ülve próbálja az NHL professzionálisának álmát átélni, vagy saját álomcsapatot kialakítani, az NHL 16 minden hokirajongó számára felkínálja a singleplayer módot.
  • Akár támadó, védő vagy kapus, az NHL 16 kiegyensúlyozott játékélményt hoz, amely a csapatjáték szemszögéből minden pozíciót értelemtejlessé tesz.
  • Az NHL 16 hokiaréna hangulatával, valósághű játékosaival, kommentjeivel egy energiadús játékba vezetik el Önt.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronCZ feliratok

Értékelések NHL 16

Nincs vélemény a termékről.