Nier Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Nier - XBOX 360
Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 39455
SquareEN szinkron

Nier [PS3]

Semmi sem olyan mint amilyennek látszik ebben a betegségtől, gonoszságtól és ismeretlen lényektől pusztuló világú akció kaland játékban. A játékosok a hajthatatlan harcos, Nier szerepével azonosulnak, akinek eltökélt szándéka hogy gyógyírt szerezzen a lányának akit megfertőzött a Black Scrawl vírus. Erős társakkal és egy rejtélyes könyvvel Nier olyan dolgokkal találkozik, amik még a leghatarmasabb harcosokat is próbára teszik.


A Cavia és a Square Enix Nierjében a hagyományos és egyben új RPG játékmenethez intenzív, véres harc rendszer társul, az akciódús single player élmény megteremtése érdekében, a játékosok felfedezve deríthetik ki a homályos múltban odaveszett jövőt. Erős mágikus képességekkel valamint varázskardokkal és páncéllal felszerelkezve a játékosok egy sor félelmetes társsal csatáznak a gonosz ellenfelekkel és hatalmas bossokkal, hogy kiderítsék az igazságot a betegségről, a lányról ... és magukról.

  • 2049 nyara van és a dolgok nem mennek valami jól. A játék főszereplője, Nier, egy Yonah nevű beteg lánnyal, és pár ördögi könyvvel felmálházva indul ennivalót keresni. A szenvedés nem csupán Nierre és lányára korlátozódik -- a nagyvilágot egy járvány hatásai sújtják. Egy gyógymódot kifejlesztettek, de az sajnos még több problémához vezetett, a bevezetésekor valahogy még hatalmasabb betegség kerekedett belőle.


  • Értékelések Nier

    Nincs vélemény a termékről.