Ninja Gaiden 2

ÚJ TERMÉK
4.990 Ft
Bruttó ár
Használt
3.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 34634

Microsoft 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
3.790 Ft
Elérhetőség raktáron

LEÍRÁS: Ninja Gaiden 2 [XBOX 360]

 • Az Xbox konzol egyik leghíresebb, legelismertebb akciójátéka volt a Ninja Gaiden, illetve annak bővített kiadása, a Ninja Gaiden Black. A fejlesztő Team Ninja és a sorozat atyja, Tomonobu Itagaki most visszatér, hogy folytassa a szuperképességű ninja, Ryu Hayabusa történetét. Az események az első rész után egy évvel játszódnak. Miután Ryu megment egy CIA ügynöknőt a Fekete Pók ninja klán karmai közül, kiderül, hogy ez az ellenséges klán Ryu falujára tör, hogy ellopják onnan a Démon szobrot. Ryu már nem tudja megakadályozni sem a támadást, sem a szobor ellopását, de Sonia-val, az ügynöknővel együtt útnak indul a világ körül, hogy megakadályozza annak pusztulását.

 • A Ninja Gaiden II a sorozat legjobb hagyományait őrzi meg. Ez egy külső nézetű akciójáték, amely óriási hangsúlyt fektet a harcra. Ryu egy nagyon akrobatikus képességű ninja, és ezt ki is kell használnia, ha életben akar maradni. A Ninja Gaiden-re jellemző az a kihívás, hogy bármelyik alapellenség is halálos veszélyt jelenthet. Egy pillanatra sem lankadhat a figyelmed, ha nem akarsz idő előtt elhalálozni. Ryu a játékot behatárolt képességekkel, és viszonylag gyenge fegyverekkel kezdi. Ezeket mind fejleszteni lehet a játék során, illetve Muramasa, a ninja mester boltjában lehet vásárolni új fegyvereket, képességeket, varázslatokat.

 • A főhős olyan dolgokra képes, mint futni és elrugaszkodni a falakról, egyik rúdról a másikra ugrani, vagy akár átfutni a vizen. A történet során be kell utazni a fél világot New York-tól Velencén át Tokyo-ig, a változatos pályákon pedig meg kell találni azokat a taktikákat, amelyekkel a kemény ellenfelek legyőzhetők.

 • A harcrendszer sokkal erőszakosabb lett az első részhez képest, ezért ezt a játékot a PEGI csak 18 éven felülieknek ajánja. Ryu különböző fegyvereivel képes darabokra szedni áldozatait, végtagjaikat, fejüket levágni, és ehhez látványos speciális hatások társulnak. Mivel az első részt sokan túl nehéznek tartották, a fejlesztők most egy új, az eddigieknél könnyebb nehézségi fokozatot is raktak a játékba.

 • A Ninja Gaiden II ettől függetlenül mindenkinek nagyon komoly kihívás, az ügyességet, a reflexeket, és a koncentrációt maximálisan igénybe vevő, hatalmas tempójú, látványos akciójáték.

 • Ninja Gaiden 2
  katalógusba hozzáadva: 2008.03.03.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Ninja Gaiden 2

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok