Nintendo 3DS XL, red/black

ÚJ TERMÉK
36.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 206949

Nintendo

LEÍRÁS: Nintendo 3DS XL, red/black [2201299B]


Élvezd az extra nagy méretű kijelző előnyeit! A Nintendo 3DS XL kijelzői 90% - val nagyobbak, mint a Nintendo 3DS konzol kijelzői. Minden meglévő játékodat nagyobb képernyőn élvezheted, ugyanolyan 3D grafikai kivitelezésben, és ugyanazokkal a funkciókkal. Ezentúl a színen kívül már a konzol mérete is kiválasztható, a kedved szerint.

A Nintendo már párszor megváltoztatta a videojátékok világát. Utoljára 2004 – ben és 2006 – ban az érintőképernyő és a mozgásérzékelő bevezetésével. Most azonban egy eddig áthidalhatatlannak hitt akadályt küzdött le, és egy teljesen új dimenzióba lépett. A Nintendo 3DS konzol hordozható 3D élményt nyújt, aminek az élvezetéhez nem szükséges speciális szemüveg.

A Nintendo 3DS XL két kijelzővel rendelkezik. Az alsó érintőképernyőt kezelheted az ujjaiddal, vagy a teleszkópos stylusszal, amely a hordozható konzol alsó részében kapott helyet. A felső kijelzőn jelennek meg a háromdimenziós képek szemüveg használata nélkül is. A kijelzőre vetett pillantás magával ránt a kijelző mögötti térbe, egy világba, ahol a szereplőknek és a tárgyaknak valódi mélységük van. A konzolon helyet kapott egy speciális vezérlő is, az ún. 3D Depth Slider, aminek segítségével finomítani lehet a megjelenített kép mélységét és egyedi 3D effekt beállításokat tesz lehetővé. Illetve ki is lehet kapcsolni a 3D megjelenítést, finomítani azt.

Az eddig a hordozható Nintendo konzolokon már ismert kezelő eszközökön (kereszt, a gombok az alsó részen) kívül megjelent egy új is: a Circle Pad lehetővé teszi a 360° fokos betekintést (elforgatást). Éppen ennek a funkcionalitásnak köszönhetően tudja a Nintendo 3DS biztosítani az egyedülálló játékélményt, bármilyen korlátozás nélkül, hiszen az megengedhetetlen. A Circle Pad ugyanolyan érzékenységet biztosít, mint amihez annak idején Mario irányításánál élvezhettél a Super Mario 64 játékban, amikor is a Nintendo bemutatta az analóg irányítást a Nintendo 64 rendszeren.

A beépített mozgásérzékelő és a giroszkóp azonnal képes reagálni a mozdulatokra. Képes megdönteni a képet, forgathatod, megemelheted a konzolt és a Nintendo 3DS azonnal reagál.

A Nintendo 3DS két teljesen új funkcióval is rendelkezik, amik lehetővé teszik a számodra kommunikációt és az interakciót az online barátaiddal vagy a többi konzol tulajdonossal, akikkel összefutsz az utcán.

Ha bekapcsolod a konzolodon a StreetPass alkalmazást, akkor a többi játékossal, akikkel találkozol az utcán, és természetesen nekik is van Nintendo 3DS konzoljuk ki tudod cserélni a lejátszott játékokra vonatkozó információkat és az egyedi játék megoldásaidat. A StreetPass lehetővé teszi a Mii avatarok, a játék térképek, a legjobb elért eredmények és a karakterek személyre szabásának cseréjét is.

A másik új alkalmazás a SpotPass, ami lehetővé teszi a számodra a nyilvános WiFi hálózatokhoz, vagy az otthoni vezeték nélküli hálózathoz való csatlakozást is. Mindezt azonnal, miután az energia takarékos módból „felébreszted“ a konzolt. Minden csatlakozás alkalmával a konzol letölti a legfrissebb rendelkezésre álló frissítéseket és bonusz tartalmakat.

Minden Nintendo 3DS XL konzol gyárilag egy sor előtelepített játékkal, alkalmazással kerül forgalomba. Az egyik ezek közül a fényképezőgép, amiből a konzol hárommal rendelkezik: egyik a belső oldalon Rád irányítva, míg a másik kettő a külső burkolat felső részén kapott helyet, a lencsék pedig a Te szemszögedből látják a világot. Ennek az a haszna, hogy térhatású képeket készíthetsz a konzollal. A konzolra telepített szoftver segítségével ezeket a képeket szerkesztheted és a Face Raiders című előtelepített játékban fel is használhatod. A játékban az általad készített képeken kell a karikatúrákra lövöldözni.

A Nintendo 3DS XL alvó módban lépésszámlálóként is használható. Minél többet hordod magadnál, annál több lépést teszel meg vele, amikért játék érméket – Play Coins – szerezhetsz. Az érméket felhasználhatod később a játékokban és az alkalmazásokban, amik az érmék használatát támogatják. A lépések száma és a játék aktivitásod az Activity Logban tárolódik.

A Nintendo 3D Sound alkalmazásnak köszönhetően a Nintendo 3DS nem elhanyagolható zenelejátszóvá válik, ami támogatja a napjainkban használt legnépszerűbb formátumokat (MP3, AAC). Az alkalmazás segítségével szerkesztheted is a zenei fájlokat vagy az általad a konzolra rögzített hanganyagokat.

Rendelkezésedre áll egy új, javított Internetes böngésző is, amit csak le kell töltened, hogy szörfözhess a világhálón.

A Mii Maker alkalmazás most még szélesebb skálát kínál a Mii karaktered testreszabásához. A Mii avatarodat nem csak importálhatod a Wii konzolodról a Nintendo 3DS konzolodra memóriakártya (SD) segítségével, hanem saját Mii – t is készíthetsz a már említett kameráknak köszönhetően. Az elkészített Mii – t aztán SD kártyára mentheted, mint képet és fel is használhatod az egyes szolgáltatásokban és alkalmazásokban, mint a facebook vagy a Twitter.

A csomag tartalmaz még 6 db AR kártyát, amik még jobban kibővítik a 3D – s lehetőségeket. Például: a két külső kamera a kártyákra irányul, azokról kiolvassa és megjeleníti az adatokat. Neked pedig nincs más dolgod, mint csodálkozni, hogy egy tűzokádó sárkány került a konyhaasztalodra.

A fejlesztők a konzolt szülői zárral is ellátták, melynek segítségével korlátozható az Internet, vagy az Internetet használó alkalmazások használata. PIN kód megadásával a kisgyermekes szülők teljesen kikapcsolhatják a háromdimenziós megjelenítést, vagy a konzol használtra szánt időt limitálhatják.

Az online játék kedvelőit biztos megörvendezteti, hogy a Friend Codes (barát kódok) már nem függnek az egyes játékoktól, hanem magához a konzolhoz vannak hozzárendelve. Tehát ha egyszer kódot cseréltél valamelyik barátoddal, akkor ezentúl bármikor megtudhatod, hogy online van-e, és ha igen, akkor éppen mit játszik.

A Nintendo 3DS az eddigi konzolokhoz hasonlóan visszamenőleg kompatibilis a korábbi konzolokhoz készült játékokkal. Magától értetődően ezek a játékok nem fognak 3D – ben megjelenni.

Az új hordozható konzol képes SD kártya fogadására, és a csomag tartalmaz egy külső memóriát is, 2 GB SD kártya formájában. A konzol bármilyen kapacitású SD kártya fogadására képes.

A Nintendo 3DS XL konzol akkumulátora tovább bírja a használatot, minek köszönhetően hosszabb utakon is jó társaság lesz a konzol.


 • Méterek (zárt konzol): 93 x 156 x 22 mm
 • Súly: cca. 336 g (akkumulátorral, stylussal és SD kártyával)
 • Felső kijelző: 106 x 64 mm, 800 x 240 pixel, 16,7 millió szín és 400 pixel van minden szemhez rendelve a 3D megjelenés biztosításáért
 • Alsó 3D kijelző: 85 x 64 mm, 320 x 240 pixel, 16,7 millió szín
 • Kamerák: 3 db (2 db kifelé, 1 db befelé), mindegyik 640 x 480 felbontással, CMOS, aktív képpontok száma: cca. 300.000
 • Vezeték nélküli funkciók: 2,4 GHz, IEEE802.11 b/g, WPA/WPA2 titkosítás
 • Bemeneti eszközök: A/B/X/Y gombok, kereszt, L/R gombok, START/SELECT gombok, kör alakú vezérlő (360 fokos analóg bemenet), érintőképernyő, mikrofon, kamera, mozgásérzékelő, giroszkóp
 • Többi bemeneti eszköz: 3D Depth Slider (a kép mélységének szabályozására), HOME (a menü eléréséhez), vezeték nélküli hálózat ki/bekapcsolása, POWER
 • Szülői zár: lehetővé teszi a szülők számára a korhatáros besorolású játékok/alkalmazások letiltását, illetve az egyes funkciók korlátozását
 • Átvitel: a már megvásárolt szoftver az egyik Nintendo 3DS konzolról a másikra átvihető. Illetve a Nintendo DSi, DSi XL – hez DSiWare – en keresztül vásárolt termékek átvitele
 • Előtelepített szoftverek: Nintendo 3DS kamera, Nintendo 3DS hang, Mii Maker, StreetPass, Mii Plaza, AR játékok, Activity Log, Face Raiders, stb.
 • Konnektorok: SD kártya, slot a játék kártyáknak, hálózati adapter, audio jack (stereo)
 • Hang: stereo hangszórók jobb és bal oldalon, virtuális térhangzás támogatással
 • Stylus: teleszkópos, cca. 100 mm hosszú
 • Hálózati csatlakozás: AC adapter ( a csomag NEM tartalmazza), 3DS XL Li-Ion akkumulátor
 • Töltési idő: 3,5 óra
 • Akkumulátor: 3 – 6,5 óra játékidő 3DS szoftverrel, 6 – 10 óra játékidő DS szoftverrel
 • Játék kártyák: Nintendo 3DS játékkártyák, melyek DS nagyságúak
  A csomag tartalma:
 • Nintendo 3DS XL, red/black
 • Nintendo 3DS XL stylus
 • 4 GB SD HC kártya
 • 6 db AR kártya
  A konzol csomagolása AC adaptert NEM tartalmaz! A konzol minden Nintendo 3DS, Nintendo DSi és DSi XL platform adapterével kompatibilis. A Nintendo 3DS XL - hez AC adaptert itt találsz a kínálatunkban.

 • Nintendo 3DS XL, red/black
  katalógusba hozzáadva: 2012.07.19.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Nintendo 3DS XL, red/black

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok